Powered By Blogger

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Tuulen vihatKäsityöaiheinen lukupiiri sai minut tarttumaan Paula Havasteen Tuulen vihoihin...


...mutta 1100-luvun Suomi, aaveet, noituus ja uskomukset, köyhyys, karuus ja karskius eivät ole minua varten. En tykännyt kirjasta ollenkaan, mutta luin läpi, että pystyin siitä sitten keskustelemaan.


Keskityin siis kirjan käsityökuvauksiin.


Naisten töitä ja miesten töitä. Jaa-a...Vähän täytyi yrittää kuvitella, kun ei tekniikat ihan niin tutuilta kuulostaneet...Värjäys onnistuisi luultavasti ihan näillä vinkeillä...
Kirjan jatko-osaa en aio lukea. Tämä määrä 1100-luvun Suomen historiaa riitti minulle. Yksi asia saa minulta erityismaininnan: se olikin Larri, joka tappoi piispa Henrikin Köyliön järven jäällä. Jos kiinnostui, niin siinä tapauksessa kannattaa kirja lukaista ;)


24.10. oli sitten Käsityömuseolla lukupiiri...


Piiri pieni kokoontui ja pari tuntia poristiin neljästään. Se oli mukavaa  ❤️


Jaoimme myös lukuvinkkejä sekä suuntasimme katseemme seuraavaan käsityöaiheiseen lukupiiriin. To be continued...


2 kommenttia:

  1. Aika jännää... Minä luin Kertten tarinaa kuin jännityskertomusta ensimmäisestä romaanista viimeiseen ja tykkäsin kovasti. Nyt ei mennytkään siskojen mieltymykset yksiin :) Onneksi ei tarvitsekaan olla kaikesta samaa mieltä :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei nyt mennyt yksiin. Siinä oli niin paljon asioita, joita en pysty allekirjoittamaan... Joka kerta tuli kuin potku palleaan, kun Uvantaa sanottiin rumaksi jne. Nuo käsitöiden kuvaukset olivat minulle kertomuksen paras anti.

      Poista