Powered By Blogger

maanantai 12. marraskuuta 2018

Novellikoukussa



En varsinaisesti ole koukussa novelleihin, mutta olin tapahtumassa nimeltä Novellikoukku :) Lähikirjastossani tapahtuu kaikenlaista kivaa ja nyt sitten tämä:


Kirjastossa sai kahvia, sai neuloa sukkaa ja sai kuulla luettavan suomalaisia ja pohjoismaisia novelleja. Meitä oli yli 20 innokasta :)



Ensin kuultiin tästä:


Sitten tästä:


Ja lopuksi vielä näistä:


Olipas kiva olla koukussa  ❤ 


8 kommenttia:

  1. Onpas kivoja tuollaiset tapahtumat ja varmasti kiinnostavaa kuultavaa riittää:) Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koukutuin jo aikaisemmin Naisten pankin Novelli & neuleilloissa. Mukava kuunnella kun joku lukee ääneen ja samalla vielä tehdä käsityötä :)
      Mukavaa viikkoa sinullekin ❤

      Poista
  2. Kuulostaapa kivalta! (Miten sä ehditkin näihin kaikkiin rientoihin :-o, sun tarttis vissiin blogata joskus aiheesta: näin saan ajan riittämään :-) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli kivaa! Tulossa lisää tuota kivaa, koska meitä oli iso joukko innokkaita ❤
      Tietäisitpä vaan, mitä kaikkea kerkeen, mistä en kirjoita ollenkaan ;) Ja lisäksi vielä liikun yleensä joko polkupyörällä tai bussiaikataulujen armoilla... Ukko on nykyään aina viikot reissutöissä. Saan virtaa kaikesta tämmösestä aksönistä ❤ Siinäpä sulle postausta ajan riittämisestä :D

      Poista
  3. Mielenkiintoista! On ihanaa, kun joku lukee kirjoja ääneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri näin ❤ Onneksi järjestävät uudelleenkin ❤

      Poista
  4. Harmi ettei meidän kirjaston vastaava tapahtuma ottanut tulta alleen... Kuivui kokoon kuulijoiden puutteessa :( Mutta hienoa että jyväskyläläiset ovat aktiivisempaa sakkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisten Pankin "Novelleja ja neuleita" kärsi osanottajapulasta, mutta tuolla Kortepohjan kirjastossa on paljon ja monipuolista tapahtumaa ja usein tupa täynnä ❤ Novellikoukulla on tulossa kaksi iltaa kevätpuolella.

      Poista