Powered By Blogger

keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Brett Bohlingerin Kymmenen unelmaaSain juuri luettua Lori Nelson Spielmanin Kymmenen unelmaani -jotka ovat siis kirjan päähenkilö Brett Bohlingerin kymmenen unelmaa hänen ollessaa 14-vuotias. Nyt Brett on 34, joten järkikin sen sanoo, että unelmat eivät enää ole samoja. Vai ovatko?


Unelmia pitää olla. Unelmiin pitää uskoa. Unelmista kannattaa pitää kiinni. Haaveista voi tulla totta. Minun unelmistani suurimmat ovat jo toteutuneet. Pienessä mustassa Dream Boxissa on vielä pieniä unelmia unelmoitavaksi...Kirjan alkuperäinen nimi on The Life List. Sen on suomentanut Outi Järvinen.


"Hanki oma hevonen.
Rakastu.
Esiinny yleisölle suurella näyttämöllä.
Ole mahtava opettaja.

Neljätoistavuotiaana Brett Bohlinger teki listan unelmistaan, rypisti sen ja heitti roskiin. Hän ei tiennyt, että äiti poimi listan ja säästi sen.

Kun äiti kaksikymmentä vuotta myöhemmin menehtyy, Brett saa järkytyksekseen kuulla, että äiti on testamentissaan asettanut ehdon: oman osansa miljoonaperinnöstä saadakseen Brettin on toteutettava teiniaikaiset unelmansa. Miten hän muka voi hankkia hevosen trendikkääseen ullakkoasuntoon? Opettajan ammatista hän ei ole haaveillut enää vuosiin. Ja miten niin ”rakastu”, hänellähän on jo komea ja täydellinen poikaystävä?

Äiti on aina ollut Brettin tuki ja turva, mutta nyt tyttärestä tuntuu, että äiti oli menettänyt järkensä. Vaan entä jos äiti sittenkin tiesi paremmin?"Siinä ne ovat, kymmenen unelmaa, jotka vielä ovat toteutumatta...


Kirja oli mukaansatempaava ja lukemista teki iltaisin mieli jatkaa ja jatkaa varsinkin, kun mahtava yölamppu nimeltä täysikuu sattui noihin aikoihin paistamaan suoraa makuuhuoneeseen


Kahvi näyttelee hyvinkin merkittävää osaa joidenkin unelmien toteutumisessa...Kuinkas sitten kävikään? Toteutuivatko kaikki unelmat? Sen saat kyllä itse lukea! Se kyllä kannattaa :)Äidit ovat ihmeellisiä ;)Lopuksi raotan vielä oman unelmaboxini kantta...


...ja jatkan unelmoimista :)


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen kuuloinen kirja! Ja mielenkiintoinen myös tuo kahvikuppikynttilänjalka... Tollaisiahan vois väsätä itsekin?

  VastaaPoista
 2. Huh, on aina vähän jänskättävää lukea kirjapostaus kirjasta, josta olen itse pitänyt ja jota olen blogissani hehkuttanut. Onneksi sinäkin tykkäsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkäsin ❤ Hyviä vinkkejä sulta kyllä saa ❤ Minun postaukseni nimi voisi olla "Kymmenen kuvaa pitsiliinasta"... :D

   Poista