Powered By Blogger

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Vientiä kuin sammakolla äkeen allaMaanantaina olin METSÄTANSSISSA. Tai olikohan se nyt oikealta nimeltään "tanssahtelua luonnon helmassa"...


Vuosi sitten kävin muutaman kerran LAVIKSESSA eli lavatanssijumpassa. Tässä periaate on sama, tanssiaskelin jumpataan, tanssilattian sijaan metsäpoluilla. Tämmöisillä melko tasaisilla, ettei käy kompastus. Ohjaajalla oli Jari Sillanpää ja jokunen muu artisti selkärepussa ja niin me humppasimme, valssasimme, jenkkasimme, rumbasimme, tangoilimme ja rokkasimme tunnin verran iloisessa naisporukassa :) Täytyy sanoa, että Matin ja Tepon tahtiin metsässä valssaaminen YKSIN voisi olla jokseenkin outo kokemus, mutta tämmöisenä ryhmäliikuntana vallan mainio iltajumppa :)


Tiistaina olin Kehä Vihreän ARKKITEHTUURIKÄVELYLLÄ. Siitä on sen verran paljon sanottavaa, että teenkin ihan oman jutun. Tässä tiiserikuva:


Keskiviikkona olin lähikirjastossa: KIRJAILIJOIDEN JA TV-SARJOJEN ENGLANTIA KUVIN JA KERTOEN.


Mm. näiden kirjailijoiden...


...ja TV-sarjojen maisemissa liikuttiin
 


Ehkä kuuluisimmat ja käytetyimmät kartanot kuvauksissa:


Mielenkiintoisen kirjaillan ja vauhdikkaan ylämäkipyöräilyn jälkeen oli iltakahvin aika


Torstaina olisi tiedossa vain ja ainoastaan tavallinen työpäivä  ;) Perjantain rientoja odotellessa...

6 kommenttia:

 1. Lavis luonnossa kuulostaa ihanalta! <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten hauskalta kuulosti toi metsälavis! Mä en oo lavista ikinä edes kokeillut, mut nyt ilmoittautuduin esikoisen kanssa kansalaisopiston lavikseen ja uudet popotkin on jo sitä varten hankittu. Jännittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, teille tulee mukavat tanssit ❤ Ja metsässä oli mukava humpata ❤

   Poista
 3. Voi miten paljon kaikkea mielenkiintoista <3 Olipas taas vauhdikas viikko! Mutta sehän taitaa olla jo enemmän sääntö kuin poikkeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnet minut, siskoseni :) Vauhtia riittää ;)

   Poista