Powered By Blogger

keskiviikko 15. elokuuta 2018

Hyvä naapuriJa tässä puhutaan nyt siitä kirjasta  ;)

Shari Lapena, Hyvä naapuri (2017)

Kuinka hyvin tunnet naapurisi? Entä puolisosi? Nuoren pariskunnan onni muuttuu painajaiseksi, kun heidän vauvansa katoaa jäljettömiin päivälliskutsujen aikana. Naapurit kutsuvat Annen ja Marcon päivälliselle, mutta lapsenvahti peruuttaa viime hetkellä. Marco kuitenkin suostuttelee Annen lähtemään, ja he käyvät puolen tunnin välein katsomassa kehdossa nukkuvaa vauvaansa. Kun he palaavat yöllä kotiin, pinnasänky on tyhjä. Anne ja Marco soittavat poliisit paikalle, mutta joutuvatkin itse pääepäillyiksi. Kun tutkimukset etenevät, niin nuorenparin kuin heidän naapureidensa on vuorollaan paljastettava kaapeissaan lymyävät luurangot.

https://otava.fi/kirjat 


Otin kirjan matkalukemiseksi Viron reissulle. Bussissa en pysty lukemaan, mutta olihan noita pysähdyksiä, laivamatkoja, kahviloita ja hotelli-iltoja... Kirja olisi pitänyt saada lukea kertaistumalta, niin mielenkiintoinen se oli. Ei mitään suurta maailmankirjallisuutta, mutta viihdyttävä psykologinen trilleri. 

Muutama kuva kotiuduttuani. Ja kahvia kanssa!


Kuppiin vielä viimeinen Drip Coffee Kiinasta...
Pieni herkku...


Kirjan kahvit sitten...


Lopulta kävi kuitenkin niin, että Lapena oli onnistuneesti johtanut minut  harhaan. Miten? Kun luet kirjan, arvaat varmasti ;)
4 kommenttia:

 1. Tuon kirjan juoni tuntuu tutulta...ihan samoin kävi sille englantilaiselle pariskunnalle, siellä lomalla....olivat syömässä, kun lapsi katosi.
  Toivottavasti kirjassa loppu sentään selvittää asian...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtäläisyyksiä on, loppu selviää lukemalla ;)

   Poista
 2. Hui, varmaan jännä kirja. Ja aika puistattava aihe; voiko olla kamalampaa kuin epätietoisuus lapsen kohtalosta :o

  VastaaPoista