Powered By Blogger

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Oppimista ja optimismiaViime yönä näin ehkä omituisimpia unia ikinä. Mutta unet ovat vain unia. Enää en niitä edes muista. Sain nukkua aamulla vähän pitempään, kun tänään oli ohjelmassa uusia oppeja tietokoneen kanssa...

Aamupäivällä sain kahvitella ja lueskella kaikessa rauhassa...Vähän kahviasioita:Kirjan nimi...
Taas kirja, jota ei millään malttaisi laskea käsistään!


Mutta laskin ja otin Skyrin käteen -kaikilla on oikeus Skyriin. Nyt sitä saa laktoosittomana:


Paita päälle, eväät mukaan...


...ja baanalle! Menomatka oli pelkkää suorittamista, poljin ripeästi ja ehdin ajoissa entiselle koululleni oppimaan uusia asioita. Oli ilo huomata, että en ollutkaan ihan pihalla tai tosi tyhmä. Pärjäsin yllättävän hyvin :)


Koulutus ja kahvit ja sitten kotimatkalle. Nyt oli aikaa katsella ympärille. Seuraa sekalainen kokoelma kuvia kaikesta, mitä matkallani näin...Päivän sitaatti tuli työyhteisön jäseneltä, joka ei tunne minua...

"Todellista optimismia laittaa kumpparit pakkaspäivänä!"

1) Nollakeli ei ole pakkaspäivä
2) Kumpparit, Kuomat ja villasukat kuuluvat ammattiini
3) Olen ikuinen optimisti
4) Joskus voisi ajatella...


Pyöräkin näytti hyvältä:


Maisemissakaan ei ollut moitteen sijaa:


Hassu!No voi...


Tirppakin oli optimisti kevääntulon suhteen ja lauloi laulamasta päästyään


Joku oli kyllästynyt kouluun:


 Jos lukko ei toimi, pyörävarkauden voi estää irrottamalla satulan -ei kiinnosta pyörä enää!


Minun kotikaupunkiniSillan alla:Tällaista se on:


Terve vaan!Mitä sedät tekee?


Lumihiutaleita! Eikös nyt olekaan kevät?


Tänään sain jo uuden passini... Lauantaina passikuva, maanantaina hakemus, keskiviikkona Kuopuksen kanssa poliisilaitoksella ja tänään kuittaus lähikaupassa ja passi taskuun. Sujuvaa ja nopeaa!


Se on hieno!


Juhlavuoden passi :) Taas on lupa matkustaa!


Runollinen päätös tälle päivälle:
6 kommenttia:

 1. Onpa sinulla ihana avaimenperä! <3

  Keväällä säät vaihtelevat niin kiivaasti, että aamun pakkanen voi vaihtua lämpimäksi loskakeliksi ennen kuin ehtii kissaa sanoa. Tai aamun lämmin sää pakastuu kohti iltaa ja ohuella takilla töihin kiirehtinyt huomaa hyytyvänsä illan viileydessä. Pukeudu siinä sitten "oikein"! Sehän on mahdoton tehtävä. Mutta järkevä aikuinen edes yrittää, eikä lähde viilettämään pitkin katuja kangastossuissa ja nilkat paljaana. Järkevä aikuinen myös jättäisi asiattomat kommenttinsa sanomatta. Mutta onneksi positiivisesti ajattelevat jaksavat eivät korvaansa lotkauta hapannaamojen kommenteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Olisi minullekin kelvannut juhlavuoden passi. Mutta kun matkustusasiakirja tuli uusituksi vasta vuosi sitten, on tyydyttävä lumihiutaleisiin takakannessa :) Onnea uusille passeille ja paljon mukavia matkoja! <3

   Poista
  2. Avaimenperä on lahja luxembourgilaiselta postcrossarilta <3

   Kumisaapaskommentti sai kyllä vähän hampaani narskumaan, mutta eipä tuosta kannata välittää. En ehkä ole valtakunnan tyylikkäin, mutta eipähän ainakaan jalat kastuneet tälläkään kertaa :)

   Poista
  3. Niin ja seuraavia matkoja suunnitellessa...

   Poista
 2. Kiva kuvapläjäys keväisestä kotikaupungistasi.
  Juhlavuoden passi on niin hieno, joten kelpaa sen kanssa lennellä maailmalle. Oma passi menee vahaksi ensi vuonna, mutta silloin ei enää taida saada noin hienoa kappaletta. Tuli muuten mieleen, miten onnellisessa asemassa me täällä Suomessa olemme: saamme vapaasti tulla ja mennä ilman matkustusrajoituksia!
  Suomi <3

  VastaaPoista