Powered By Blogger

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Parillisia ja parittomiaJo viikon olen saanut nauttia näistä kauniista kukista...


...Ukon 10v. työvuosikukista :)


Ai niin, ja sitten se kirja -Parillisia ja parittomia: http://www.gummerus.fi/parillisia-ja-parittomia


Kirja... Ja kahvi...


...ja siihen vielä vähän italialaista appelsiinisuklaata...


Makupari kohdallaan!


"Yksinhuoltajaäiti Jess Thomas asuu paremmat päivät nähneessä talossa matemaattisesti lahjakkaan tyttärensä Tanzien sekä teini-ikäisen poikapuolensa kanssa. Jessillä on kaksi työpaikkaa ja ikuisena optimistina unelma paremmasta elämästä.

Menestyvän it-firman omistaja Ed tekee elämänsä virheen ja huomaa joutuneensa pulaan. Sattumalta Ed tapaa Jessin ja löytää itsensä pian ajamasta hullunkurista seuruetta koululaisten matematiikkakilpailuun Skotlantiin. Edistä ei missään nimessä ole kenenkään prinssiksi, eikä Jess edes halua tulla pelastetuksi. Ovatko he kuitenkin yhdessä enemmän kuin osiensa summa?

Suositun englantilaiskirjailijan uusi menestyskirja on tähän päivään sijoittuva, koskettava ja elämänmakuinen romaani sitä, miten rakkaus ei aina noudata tuttuja kaavoja."

 

Mukana myös hieno kirjanmerkki!

Tätä mieltä nuoriso on blogin kirjoittamisesta: "Blogit sopivat keski-ikäisille naisille, jotka kirjoittavat avioeroistaan ja kissoistaan ja sen sellaisesta."


Pieni piipahdus kahvilaan...Yksi plus yksi on kaksi.


Ja niin on kirja luettu! Tämä oli nyt neljäs Yoyo Moyesin kirja, jonka luin ja kolmas, josta pidin. Sata sivua meni ensin, että en ollut varma, mutta sitten kirja vei mennessään.


2 kommenttia:

  1. Ihanat kukat ja valtavan upeat kirjakuvat! Tarina vei mennessään ja minäkin pidin lukemastani :)

    VastaaPoista