Powered By Blogger

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Pieni jouluKaikki tänään viittasi siihen, että oli pieni joulu...

Heräsin pikkuisen myöhään ja meinasi tulla pikkuisen kiire. Eväsleipä pussiin ja kahvi termosmukiin ja ehdin kuin ehdinkin työkeikkakuljetukseen ;)

Lyhyen (= pieni)  työpäivän jälkeen sain kotiinkuljetuksen ja työparini takakontista pikkuisen kuusen. Se on IHANA!!! Kiitos!!!


Tuli Aaltovaasille kerrankin käyttöä!


Pienen hetken ehdin kotona viettää ja sitten ajelin keskustaan. Galleria Patinassa en ole käynyt loppukesän pitsinäyttelyn jälkeen. Nyt siellä oli jouluputiikki.


Ihan pikkuisia ostoksia tein:Ihastuin tähän pakettikorttiin:


Nämä tonttuset ovat myös kovasti mieleen:


Taidetta...Sitten sain pikkuisen hyvää seuraa, kun Emppu hyppäsi bussista kirjaston kulmalla. Yhdessä kipaisimme Toivolan Vanhalle Pihalle


Kaupat olivat vielä auki......ja tein pikkuisen ostoksiaKahvila Muisto kutsui!


Tilauksen tehtyämme pienellä tontulla oli minulle pieni paketti. Iso kiitos!!!


Pikkunälkään oli mukava herkutella puolukka-vanilijakakulla ja laktoosittomalla lattella:Pikkuisen kirpakkaa, mutta hyvin hyvää!


Pienen hetken sain ystävän seurassa viettää ja sitten oli aika jatkaa pikkuisen tontun töihin... Ja sen jälkeen kotiin iltakahveille:
Pieni sydän on taas pikkuisen onnellinen <3


4 kommenttia:

 1. Pikkuisen ihana päivä! Tai siis... vähänkö ihana! (Joskus kun olin vielä kouluiässä, meillä sanottiin "vähän ihana", "vähän kallis", vähän viisas" jne, jos joku oli todella ihana, kallis tai viisas.)

  Tuo maljakkojoulukuusi on niin sympaattinen! Vähänkö suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ihana on kuusi! Unohdin ostaa siihen valot tänään...

   Poista
 2. Ehkei tämä aamusilmillä blogin luku ollutkaan niin hyvä idea. Sain hieraista silmiä kahdesti. Ensin luin, että sinä sait kotiinkuljetuksen työkaverin takakontissa ja toiseksi, että olit käynyt Patinassa viimeksi pissinäyttelyssä :) Vai olisiko aika hankkia uudet lasit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takakontissa ja pissinäyttelyssä -kuulostaa ihan mun päivältä ;) Voi sun aamusilmiäsi!

   Poista