Powered By Blogger

lauantai 12. joulukuuta 2015

Kuusi kanaa ja muuta mukavaaAamupäivän vietin kotona ja ahkeroin joulukortteja kirjoitellen...


...ystäviä ajatellen......kunnon eväitä nauttien...Kynttilänvaloa!


Töihin pyöräillessä jää hidasti matkantekoa!


Ei siksi, että olisi ollut liukasta -minulla on hyvät nastarenkaat...


...vaan siksi, että jää oli niin kaunista, että piti pysähdellä katselemaan ja kuvaamaan :)Muutenkin oli kaunista ja kirkasta:Työpaikalla odottivat kakkukahvit


Yksi työkaveri jakoi paketteja...


Hän oli ommellut meille kaikille senegalilaisista kankaista neulepussit:


Hienot ja kätevät. KIITOS!!!

Muistatko minun askartelujani jokin aika sitten...?


Takkatikkuaskeja työkavereille -annoin ne tänään, joten kuvankin voi näyttää:


Lisäksi olin ostanut kuusi kanaa ja annoin kaikille tiimiläisille oman kanan!


Itse olen tästä lahjasta hyvin innoissani!Kotiin päästyäni jatkoin korttien kirjoittamista. Tuli sitten mieleen ilahduttaa myös suururakan tekijöitä: sujautin jokaiseen punaiseen kuoreen joulukortin myös lajittelijalle. Toivottavasti saa hymyn huulille :)


Varsinainen joululaulumaraton tarvittiin, mutta kaikki kortit tuli kirjoitettua. Kuuntelin...116 korttia kirjoitettu... Ja vielä viimeinen kortti:


Kuopus oli tänään lumenpuutteessa maalannut lumiukon. Halusin sen heti kehyksiin:


Jotain tästä puuttuu...


...vaan eipä puutu enää!


Lumiunelmissa ihanaiset iltakahvit:


Ja kiitos tästä päivästä!


6 kommenttia:

 1. Olipa postaus taas täynnänsä kauniita kortteja, hyvää joulumieltä ja huima määrä kortteja! Niin ja tuo lumiukkomaalaus on upea!

  VastaaPoista
 2. Oon kade tuosta pussukasta! Lumiukko on ihana! Oispa itselläkin taiteellista silmää. Ja tosi ihana idea tuo kortti lajittelijalle :) Toivottavasti menee perille! Ja kanat vasta kruunaakin koko jutun! Ihan huippupostaus siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti -ilo on tarttuvaa! Jänskättää mukavasti, mitä postin lajittelija / lajittelijat tuumaavat... Pussukkaan ja lumiukkoon oon ihan rakastunut!

   Poista
 3. Aikamoinen kasa kortteja on kynästäsi maailmalle lähtenyt! Itse selvisin suunnilleen puolella tuosta määrästä ja senkin kirjoittaminen kävi jo työstä...

  Toisenlaisia lahjoja olen muutamana vuonna aiemmin harrastanut, mutta tänä jouluna en muistanut koko asiaa. Hupsis. No, auttaa voi aina myöhemminkin ja kolehtihaaviin voi myös laittaa roposia hyvään tarkoitukseen :)

  Sinä se olet sitten erityisen ajattelevainen, kun ilahdutat myös työn raskaan raatajia siis postinlajittelijoita. Hyvä sinä! Ihana ajatus tuo kortti myös lajittelijalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi osata rajoittaa tuota korttimäärää... Mutta kun olen ollut kahdeksassa koulussa, hirmu monessa työpaikassa, serkkuja on 50 elossa ja sitten on vielä tuo postcrossing. Korttiystäviä on kertynyt!

   Kolehtihaaviin voi kilauttaa, hyvä vaihtoehto. Nuo ensikertaa ostamani kanat ovat tuottaneet suunnatonta iloa työyhteisössä ja varmasti myös siellä kananomistajilla ;)

   Toivon jonkun lajittelijan ilahtuvan! Ja itselle oli hauska ajatus: kirkas hetkeni!

   Poista