Powered By Blogger

perjantai 27. marraskuuta 2015

Postia vai ei postiaJännityksellä odotan menevätkö viime perjantaina lähettämäni joulupostit perille...

Ja nyt olisi aika kirjoitella myös joulukortit. Perinteisesti teen sen aina yöllä ennen viimeistä lähetyspäivää, mutta jos nyt tekisinkin poikkeuksen...Seuraavaksi totesin tarvitsevani korttienkirjoitussessioon myös kahvia. Kaivelin toiveikkaana kulmakaappiani, josko sinne olisi jäänyt jotakin herkkukahvia...


Tiiviisti purkin pohjalla nökötti...


...pieni nyssäkkä vuosi sitten (!) ostettua hasselpähkinäkahvia...


...josta oli parasta ennen päiväyskin mennyt jo 7 kk sitten. Mutta olihan se tiiviisti pakattu. Tuoksui hyvältä ja täysin kelpo kahvit siitä keittelin ;)


NYT alkaa olla kaikki tarvittava kasassa!


Herkkuja ja tunnelmaa:Osoitteet ja tervehdykset...


Teipit ja koristeet...


Antti Tuisku ja Antti Tuisku...Kortteja, postimerkkejä...Punainen kynä ja vihreä kynä...


Tästä se lähtee!


No, sitten oli lähdettävä muihin hommiin... Sain kirjoitettua listan ja valittua muutaman kortin. Kuuntelin molemmat Antti Tuiskut ja join kupillisen kahvia. Jatkan toisella kerralla.


4 kommenttia:

 1. Sama meininki täällä :-). Tein osan nyt, kun voin antaa ne suoraa käteen ja säästää näin postikuluissa :-). Lähetettävät teen loppuun sitten myöhemmin. Kivaa hommaa, kunhan siihen vain on hyvin aikaa ja tunnelma on oikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma tosiaan mullakin oli kohdallaan, mutta ei tuo homma sitten oikein edennyt...

   Poista
 2. Minä ostin tänään merkit... kortteja hankin helposti, kun Unicef oli pöytänsä kanssa meillä töissä. Lisää kortteja on kyllä vielä hankittava, näkyy olevan sellaisia ihanuuksia kauppojen korttitelineissä.

  Vähän kyllä mietityttää, ehtivätkö postit perille jouluksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännän äärellä ollaan. Ja minä yritän kiertää korttitelineet kaukaa tästä lähtien, niin ihania kortteja niissä tosiaankin näkyy...

   Poista