Powered By Blogger

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

NälkäpeliEsikoinen pyysi leffaseuraksi ja tietenkin minä halusin!Edelliset Nälkäpelit on moneen kertaan katsottu ja nyt oli ensi-illassa tämä viimeinen:


Takarivissä istuessamme Esikoinen teki havainnon: Salissa oli 12 riviä, ihan kuin Panemissa on 12 vyöhykettä. Istuimme 12:lla rivillä, Katniss ja Peeta ovat 12:lta vyöhykkeeltä. Cool.

Nyt ei tule juonipaljastuksia, katsokaa elokuva!


Leffan jälkeen odottelimme hetken kyytiä ja siihen matkan varrelle osui sopivasti yksi Arnolds' ...


...josta haettiin iltapala :)


Nyt maistui kuppi kahvia!
Kyllä nyt on taas ihmisen hyvä olla!!!4 kommenttia:

 1. Meillä kuopus on menossa katsomaan tuota ystävänsä kanssa, mutta ongelmaksi osoittautui 3D. Täällä elokuvaa ei esitetä ollenkaan 2D:nä ja migreenitaipuvaisena tyttö ei halua katsoa elokuvaa kolmiulotteisena. Onneksi Mikkeli ei ole kaukana... Kumman version te näitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2D koska migreenin saan itsekin 3D:stä. ONNEKSI oli valinnan varaa. Työkaveri oli samaan aikaan 3D:ssä, koska hänellä ei ole ongelmia...

   Poista
 2. Jee! Blogi jatkuu!!! Kiva kun pääsit mielipahasta ja päätit jatkaa! Nyt tiedän taas, mitä kaupungissa milloinkin tapahtuu ja missä pitää vierailla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole näköjään mun päätöksiin luottamista ;) Täytyyhän jonkun pitää tapahtumakalenteri ajan tasalla :D Tervetuloa jatkamaan kanssani!

   Poista