Powered By Blogger

tiistai 8. syyskuuta 2015

Minäkin luen!YK:n Kansainvälinen lukutaitopäivä. Hieno homma tämä lukutaito!

http://www.ykliitto.fi/tapahtumat/kansainvalinen-lukutaitopaiva

Haastavan ja hankalan aamun jälkeen elämä jo melkein hymyili iltapäivällä... Pää oli lähes tulkoon kunnossa (toisin kuin nyt: pian mennään taas...)

Samaan aikaan, kun Jyväskylän keskustassa muodostettiin noin sadan lukevan ihmisen jono, minä muodostin oman lukevan ihmisen sängyn päälle oikosekseen mukavaan lukuasentoon ja jatkoin lukeilla olevan kirjan kanssa. Kahvin kaltaista oli eväänä:
Kippis lukutaidolle!


Join kahvikkeeni. Luin muutaman sivun. Nappasin nappulan. Nukuin pari tuntia. Olin lähes ok. Pysyttelin poissa koneelta pitkään, mutta en malttanut kokonaan. Nyt jo tuntuu päässä. 

Iltakahvit:
Ja nyt kiireesti nukkumaan!


4 kommenttia:

 1. Luin lehdestä, että täälläkin on ollut lukujono Torisillalla ja lukijoita on ollut 50. Hieno homma! Itseltäni jäi nyt tähän tempaukseen osallistumatta, mutta ehkä se ei haittaa :)
  Toivottavasti olet saanut pääsi jo järjestykseen, ettei enää tarvitse kivun kourissa kärvistellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin tänään yhdeltä mieheltä töissä, että tietääkö hän mikä on "pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat"? "Eikös se ole joku leikki?" hän arveli. "Ehei, se on keski-ikäisen naisen viikon kolotukset!" :D Eli tänään oli peppu ja huomenna polvet...

   Poista
  2. Taidetaan olla jo siinä iässä, että jos aamulla herätessä ei koske mihinkään, tietää olevansa kuollut.... raakaa huumoria, mutta väittäisin sanonnassa olevan totuuden siemenen!

   Poista