Powered By Blogger

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ensin työ ja sitten satuTyöpäiväni näytti mm. tältä:


Kotimatkalla näytti mm. tältä:Kotona odottivat kotityöt, mm. tämä: pyykkikoneen puhdistusMutta eihän minulla ole jauhemaista pesuainetta... Tämä sai kelvata!


Kuinkas sitten kävikään? Kone vaahtosi...


...vaahtoa tursui joka kolosta...


...ja valui pitkin koneen kylkeä...


...eikä meinannut loppua millään... Lopulta ohjelma loppui ja minulla on nyt puhdas pyykkikone!


Samaan aikaan, kun kone eli omaa elämäänsä......minulla oli aikaa sadulle ja kupilliselle kahvia!


http://www.imdb.com/title/tt1661199/

"Kenneth Branaghin ohjaama huikaisevan kaunis Cinderella - Tuhkimon tarina -elokuva herättää henkiin Disneyn 1950-luvun ajattoman animaatiomestariteoksen. Elokuvan ilkeää äitipuolta esittää upea Cate Blanchett ja suloinen Lily James nähdään Tuhkimon osassa.

Elokuva kertoo Ellasta, jonka isä menee uusiin naimisiin Ellan äidin kuoltua traagisesti. Ella haluaa tukea isäänsä ja toivottaa äitipuolensa, Lady Tremainen ja tämän tyttäret, Anastasian ja Drizellan tervetulleiksi perheeseen. Kun isä yllättäen menehtyy, huomaa Ella elävänsä julmassa ja kateellisessa perheessä, missä hän joutuu toimimaan perheen elättäjänä.

Ellan toivo herää, kun hän tapaa metsässä muukalaisen. Hän luulee pojan työskentelevän linnassa, mutta komea muukalainen onkin oikeasti prinssi. Linnasta lähetetään jokaiselle nuorelle naiselle kutsu tanssiaisiin, ja Ella toivoo tapaavansa pojan siellä. Mutta äitipuoli kieltää Ellaa lähtemästä ja tuhoaa hänen pukunsa..."

Teksti Finnkinon sivulta http://www.finnkino.fi/event/300784/


 Kaunis ja hauska. Sen pituinen se!


4 kommenttia:

 1. Uh mikä toukka... Ja kuinka paljon vaahtoa!!! Tuosta leffasta tykkäsin ja tytöt myös :-)

  VastaaPoista
 2. Leffa näkemättä ja koneen vaahdotus kokeilematta... Fiksuja vinkkejä, elokuvan voisin hyvinkin katsoa tässä joku päivä ja pyykkikone ei varmaan harmistuisi, jos sen puhdistaisin. Ja tietäisinpä olla laittamatta nestemäistä pesuainetta yksikseen hölskymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen noudattamaan ohjeita ;) Satua suosittelen, suklaata ja kuppi kahvia seuraksi!!!

   Poista