Powered By Blogger

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vieraan kuppiAloitin päiväni elokuva-aamiaisella...


Joululahjaleffa tämäkin "Sävel ja sanat":

http://www.imdb.com/title/tt0758766/Romanttinen komedia, jossa on paljon poppia mukana. Ei mikään mestariteos, mutta hyvällä mielellä tämän voi katsoa. En henkilökohtaisesti fanita sen kummemmin Grantia kuin Barrymoreakaan, molemmilla on paljon ärsyttäviä maneereja, jotka tässäkin leffassa hyvin näkyvät. Mutta hyvin sopivat yhteen, henkilöt ja maneerit.


Mutta mitäs tuolla pilkottaa...Valmiit tuubit -leffan aikana muistin vihdoin päättelemättömät langat. Siis ihan valmiit yhden illan (aika monta iltaa...) tuubihuivit nuorisolle!!!


Esikoisen kanssa olimme kutsuneet itsemme vierailulle ystäväni Sonjan luo. Taka-ajatus ja tanssiaismekko mukanamme menimme ja niinhän Sonja sitten fiksaili Esikoisen mekon kuntoon. Luotto-ompelijamme jo noin 17 vuotta! KIITOS!!!

Tämän verran mekkoa voi jo vilauttaa:


Kahvinkeittimen poristessa Sonja antoi kurkistaa vitriiniinsä, jossa asustavat ei käytössä olevat Muumi-mukit


Tämä "Piirustus" on erityisen hieno, valmistettu vuosina 1996-2002:


Kädet tärisivät, sillä tiedän mukin olevan n.150 €  arvoinen. Huutokaupoissa näistä maksetaan jopa 300 € -ja Sonjan kotona on kivilattiat... Muki on edelleen ehjä!


Käytössä olevista valitsin vieraan kupikseni tämän ruskean Nipsun, jota on valmistettu vuosina 2002-2008 ja jonka hinta-arvio tällä hetkellä on n. 80-100 €. Arvokas vieraan kuppi! Ja edelleen ehjä  ;)


Mukava käydä ystävän luona kahvilla!


2 kommenttia:

 1. Mulla ei ole muumimukeja, ei yhtään, pari oli, se alkuperäinen Rakkaus, -90 luvun alusta, sen annoin tyttärelle kun oli sen saanutkin silloin kummiltaan. Toinen oli joku vihreä, nimeä en muista, mutta siinä oli korva liimattu kun oli jo rikkikin, joten se on arvoton, mutta tuolla Rakkaus-mukilla on toki arvonsa :)
  Nyt tahtoisin sen "Muutto" -mukin...

  Hieno kokoelma sun kaverilla :) ja varmasti tuo "piirros" on harvinaisuus!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonjan kokoelma on about kolme kertaa suurempi mitä tuossa näkyy. Komea kokoelma!

   Minä joskus ajattelin, että meille riittää 4 mukia, mutta ihminen on erehtyväinen... Katselen aina tarjouksia ja tilaisuuksia ja oma kokoelmani karttuu. Tytöillä on nyt kolme settia per nenä, jotakin vielä heillekin on tulossa...

   Poista