Powered By Blogger

lauantai 27. syyskuuta 2014

270. kuppiVain elämää, Esikoisen päivä

Esikoisen vielä nukkuessa paistelin leipää ja paistattelin aamuauringossa aamukahvejani siemaillen. Omenahilloa leivälle, tietenkin... Esikoisen edelleen nukkuessa minä istahdin kampaajan tuoliin ja sain kutrini kuosiin :)  Ja kupin kahvia!

Kaupungilla tavattiin Esikoisen kanssa. Hoidettiin asioita. Shoppailtiin koulukirjoja, matkalaukkuja, farkkuja, laukkuja ja kenkiä. Kahvillehan sitä oli päästävä!
Laktoositon latte ja ruisleipä minulle, cappuccino ja mudcake Esikoiselle. Kaksi leimaa erikoiskahvipassiin.
Reppu korjattiin suutarilla, kello sai uuden pariston ja kännykän takakansi saatiin paikalleen. Kirpparilta ei löytynyt sitä mitä etsittiin, ei tehty heräteostoksia. Esikoinen sovitti yhtä tanssiaismekkoa, mutta ei se ollut se...


Sitten oli Huviretken aika! Ginger alea juotavaksi...


Leipää ja voita -ja kauhee nälkä!


Ylikypsää BBQ porsasta kaikilla herkuilla


Jälkiruokakahvi
Ruuan jälkeen seikkailtiin suoraa bussipysäkille ja kotiin

Vaikka oli Esikoisen päivä, minäkin sain omat kirsikkani kakun päältä. Kengät Haloselta:


Aarikan heijastin:


Antikvariaatista löysin 1€ kpl neulekerhon kansioita. Neulemallit vuodelta 1987 olivat karmaisevia, mutta kansiot supersöpöjä:


Ja tämähän oli vain elämää ;)


2 kommenttia:

  1. Huoh, taas nälkä. Taidan ottaa tavakseni lukea blogiasi aina täydellä vatsalla, jottei tartte aina vierailla jääkaapilla :) Aivan ihana oli tuo Ihan itte tehtyä logo tuossa purkin kannessa! Ihana idea! Ja totta. Nuo kansiot ovat aivan ylisöpöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan: itte tehtyä purkinkannet ei ole ihan itte tehtyä... Kodin kuvalehden liitteenä niitä oli joskus loppukesästä ja ihan itte oon kopioinut. Eli Ihana idea, muttei mun ;)

      Poista