Powered By Blogger

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

253. kuppiVoisihan näihin pitkiin aamuihin vaikka tottua... Tänäänkin menin töihin vasta puolenpäivän maissa, joten lukemiselle ja kahvittelulle oli aikaa tänäänkin!

Yhteishyvän ruokaliitteessä oli jokin aika sitten asiallinen resepti. Monesti olen kardemummakahveja keitellyt, mutta nyt ajattelin tehdä kahvia oikein reseptin mukaan:


No, melkein reseptin mukaan, sillä meiltä ei löytynyt jauhettua inkivääriä, koska meillä on yleensä aina tuoretta...Tuoksu oli ihana jo kahvia keitellessä...


Pari päivää sitten Ukko oli keitellyt omenahilloa, sitä vähän leivälle...Samaan aikaan eteisessä: postiluukun kolinaa!

Tuli kortti, lapsuudenkuvani :) Ja polkupyöräkin on aivan oikean värinen ;) KIITOS VIRPI!!!


Tuli myös lempilehteni, sopivasti aamukahvipöytään!


Matkahaaveita...

Uusia paikkoja... tutussa Istanbulissa


Miellyttäviä kohteita maailmalla... Oi, Pariisi!
Norjakin on vielä käymättä...Kelpais!


Kahvit juotu, lehden parhaat palat luettu ja aika lähteä!


Ai niin, se kahvi: aivan kuin olisi korvapuustia syönyt kahvin kanssa. HERKKUA!!! Ilman sokeria.
2 kommenttia:

  1. Pitääkin etsiä tuo lehti käsiin ja tutustua tuohon Lontoo-osioon ainakin. Kun taitaa olla ensi keväänä puolipakollinen (myös mieleinen) juttu käväistä Lontoon liepeillä esikoisen nykystä asuinmaisemaa tarkastamassa. Ja vanhempani vasta palasivat Norjan vuonoristeilyltä, joten juttu Norjasta olisi myös mielenkiintoista luettavaa... Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosikkilehteni ei taaskaan pettänyt, kannattaa tutustua ;) Ja jos kaikki menee toivotulla tavalla, niin jokunen kuppi myöhemmin (montahan niitä ennen ensi kesää ehtii...) olisin itsekin Lontoossa. Pitkäaikainen haave. Toteutettavissa oleva :)

      Poista