Powered By Blogger

sunnuntai 10. elokuuta 2014

221. kuppiTämän päivän To do - list:

* PYÖRÄILE
* Käy kampaajalla
* Ota paljon kuvia blogiin
* Käy kahvilassa
* Käy uusimassa e-reseptit
* Osta verhot olohuoneeseen
* Shop till you drop!

Ja kuinkas sitten kävikään...

Pyöräilin kaupunkiin ja se oli taas yhtä mukavaa. Tänä kesänä pyöräily on ollut niin vähäistä, että jokainen kilometri tuntuu nyt juhlalta!

Kävin kampaajalla. Ei mitään radikaalia. Olen kuin Nuuskamuikkunen: aina sama kampaus.

Sitten iski bloggaajan painajainen: Näin kuvankauniin morsiamen kiipeävän kauniilla kukilla reunustettuja Harjun portaita ihanassa merenneitomallisessa morsiuspuvussaan, laahus kolme porrasta morsiamen jäljessä ja ajattelin ottaa kuvan tuosta kauniista hetkestä. Kotona olin sullonut repusta pilkottaneen kamerapussukan remmin reppuun ja nyt näinkin, että kamera oli jäänyt matkasta. NYYH! Soitin Ukolle kotiin, siellä oli kamera pöydällä. Nyyh! Mutta Ukko tarjoutui tuomaan sen minulle matkalla kirpparille. Itku muuttui iloksi, vaikka kuvankaunis morsian ehtikin jo poistumaan portailta.

Päätin käydä kahvilassa, sillä olihan aamukahveista jo melkein 5 tuntia.Kauniista kylteistä huolimatta ovella koitti karu totuus: Kesälauantaisin suljettu.


No, nythän sitä voisi piipahtaa torilla. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä...


Kutsuvan näköinen kyltti:


Kaksi täyttä pannullista kahvia odotteli juojia. Tuoretta kahvia ja viineriä!


Kamerasta ei loppunut akku, muistikortti ei hajonnut tai tullut täyteen. Kuvausinto vaan lopahti. Seuraavat kuvat otin vasta kotona, haittaaks se?

Torilta ostin marjoja. Ne olisivat tietenkin olleet kuvauksellisempia ennen kuin olivat viettäneet kolme tuntia kanssani kaupungilla...


Mutta rujosta ulkonäöstä huolimatta marjat maistuivat!

Palataanpas To do - listaan. Kävin apteekissa tarkoituksena uusia migreenilääkkeiden e-reseptit. Melkein onnistuin... Olin nimittäin TASAN PÄIVÄN myöhässä. E-reseptit voi uusia apteekissa 16 kuukautta reseptin kirjoittamisesta. Kaikkihan tuon nyt osaavat laskea, että 16 kk oli kulunut juuri eilen. Tänään ohjelma ei enää pystynyt reseptejä uusimaan. Melkein onnistuin...

Tyhjin käsin en halunnut apteekista lähteä, joten kyselin apuja kramppaaviin kinttuihini. Neuvon mukaan ostin magnesiumia -magnesium-sitraattia, koska se imeytyy paremmin. Lisäksi ostin limen ja sitruunan makuisia poretabletteja säätelemään nestetasapainoa liikunnasta tai helteestä johtuvan nesteen menetyksen yhteydessä. Viimeksi kintut kramppasivat viikolla niitä Korpilahden kellotapulin portaita kiipeillessä...Kaupunkikierroksen uuvuttamat kinttuni huusivat apua ja tästä niille vähän virkeyttä!


Kahvi- ja korvapuustitasapainosta huolehdin myös!


Kävin myös kangaskaupassa katselemassa verhokankaita ja sain mukaani sovitukseen kolme kangasta.

Esikoinen ja Kuopus istuivat sohvalla makutuomareina, kun Ukon kanssa roikutimme vuoronperään verhokankaita ikkunan edessä.

Vaihtoehto 1.


Vaihtoehto 2.


Vaihtoehto 3.


Salkoruusukankaassa oli pöydänsinistä...


Ja voittaja on:


Tästä sitten maanantaina aletaan tekemään olohuoneeseen kappa ja oviverho!

Iltakahville otin esiin Thaimaan tuliaiset. Mitähän...


Valitsin tämän!Vähän pölähti...


...mutta kahvijuoma oli hetkessä valmista!


Seuraksi suklaaherkkuja

Koska tänään tuli Tove Janssonin syntymästä 100 vuotta, tein Muumi-testin! Lahjomattoman testin tulos kertoo, että olen MUUMIPEIKKO!


Listan viimeinen tehtävä tuli melko hyvin suoritettua ja ostin vain kaikkea tarpeellista, kuten Muumi-sakset Pojulle, tarjottimet Esikoiselle ja Kuopukselle ja itselleni silityslaudan päällisen.

To do - lista loppuun suoritettu! Hyvää yötä!


4 kommenttia:

 1. Tuon verhokankaan minäkin olisin valinnut :)
  Nuo nesteytystabletit kuulostavat mielenkiintoisilta... Suunnittelen pitkää pyöräretkeä (130 km) ja jotain tuollaista olisi ehkä hyödyllistä napata mukaan... Kiitos oivasta vinkistä! :)
  Muumitestissä olin mamma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Mammapa tietenkin :)
   Pyöräretki kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!!! Itse en pysty enää 30 km pitempään päivässä ajamaan, vaikka olisi minkälaiset tabletit. Ennen menin pelkällä sisulla, sitten SISUjen voimalla ja sitä rataa. Monenko päivän reissu?

   Poista
 2. Kuules Nuuskamuikkunen.... Mehän oltiin suht radikaaleja sun tukan kanssa, värikin vaihtu! Vaikkakin ehkä maltillisempaan suuntaan, mutta silti... T: se kampaaja
  P.S. Minä totaalisesti hurahdin teidän ihaniin reissukuviin. Joten ensi kerralla teillä ei ole muuta vaihtoehto kun ottaa minut mukaan. Mahtuuhan kyytiin vielä yksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet toinen mukaan ilmoittautunut! Otetaan suksiboxi katolle, aina sinne kaksi mahtuu :D

   Poista