Powered By Blogger

perjantai 1. elokuuta 2014

213. kuppiPyörillä

Tänään olin viimein valmis poistumaan kotiseinien suojasta. Otin pyörän varastosta, pumppasin renkaat täyteen ja hyppäsin satulaan. Sonja oli ystävällisesti pitänyt kukkani hengissä matkan ajan ja nyt läksin hakemaan avainta, kiittämään ja viemään tuliaiset.
Sonjan koti on reippaan kokoisen mäen päällä, vaikkei kovin kaukana olekaan. Viikkokaudet istumiseen tottuneet koipeni olivat kummissaan, kun nyt piti polkea ja vielä ylämäkeen. Polvet narisivat ja reisilihas kramppasi. Mitä, mitä???

Ystävän kanssa vierähti muutama mukava tunti, nuoriso paistoi pullat, keitti kahvit ja tarjoili Hattivatti-mukista (kuvita tämä kohta mielikuvituksella, koska valokuvia ei ole).

Paluumatka oli sujuva: alamäki ja myötätuuli! Poimin kimpun ojakärsämöitä mukaani.Koska alamäkeea ajaminen oli niin helppoa, valitsin vielä kiertotien...


Ojakärsämökimppu sopi hyvin Turkista ostamaani maljakkoon. Samasta basaarista ostin myös pannunalusen
Mitäs muuta Turkista tuli ostettua? No KAHVIA!!! Olivat tehneet tällaisen toimistosetin pikaturkkilaista kahvia. Humps! Kuuma vesi vaan pahvimukiin purujen päälle ja pieni sekoitus puutikulla, niin sinulla on pikaturkkilaista kahvia! Pakkohan tuota on kokeilla!


Perinteisempää Turkkilaista kahvia


Ja Gökceada saaren omaa kahvia


Ihan pysyin kohtuudessa, enkä antanut kahvinoston karata käsistä ;) Kerron sitten lisää, kun näitä kahveja keittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti