Powered By Blogger

perjantai 5. joulukuuta 2014

339. päivä



Kuudesta tuli viisi...

Otsikko ei onneksi liity töihin, vaan vapaa-aikaan ja palaan siihen vähän myöhemmin  ;)

Mahtava ja toimelias työpäivä! Tässä kuppi:


Mitä mieltä olet selän takana puhumisesta? Tuntuuko hyvältä kuulla puhuttavan itsestäsi ihan kuin et olisi paikalla? Ihan heti tulee mieleen, että KAMALAA! Mutta tänään me sitten puhuttiin selän takana oikein porukalla ja se oli MAHTAVAA!!!

Yksi tiimiläisistä kääntyi selin ja muut puhuivat hänestä selän takana. Sanottiin hyviä asioita toisistamme. Olin aivan häkeltynyt: noinko paljon hyviä asioita minustakin ajatellaan!!! Se, miten taitavia, ahkeria, monipuolisia, idearikkaita, teknisiä, hyväsydämisiä, tasapuolisia, upeita ja osaavia työkaverini ovat ei ollut yllätys: meillä on huikee tiimi!!! Ihanaa olla osa sitä!

Ja koska paikalla oli myös itseäni parempia virkkausohjeen lukijoita ja käsityön tekijöitä, laitoin työn alulle, ja olin ymmärtävinäni... Mutta pääpaino oli kuitenkin palaverilla ja neuletyön loppuun saamisella ;)


Kotona odotti ihanaa joulupostia: Katja ja yksi suomalainen postcrossari lähettivät terveisiä Kölnistä suloisella joulukalenterikortilla. KIITOS KATJA JA MARNIE!!!


Aivan mahtava tuo lumiukkopostimerkki!


Kalenterista sain avata viisi luukkua saman tien!


Olo oli semmoinen, että teki mieli viettää ystäväpäivää vähän enemmänkin: ystävien pikkujoulupaketeista löytyneet kahvikynttilät pääsivät virkaansa ja kahvit keittelin joulukahvista, kaveriksi tummaa suklaata.




Täydellistä!



Sitten jälleen virkkauksen pariin. Lapsi ajatteli tehdä äidilleen joulukukan...

Ohje on http://www.eilentein.com/search/label/virkattu


Ja niin vain sain selvillä ohjeilla kuusisakaraisesta viisisakaraisen!




Kuudesta tuli viisi!


Lapsi teki äidille kukan...



Vaikkei siitä täydellistä tullut, niin ihan kelvollinen ;)


Taito se on tämäkin  :D




6 kommenttia:

  1. Kuusi tai viisi... onko sillä nyt mitään väliä!? Hieno tähtikukka joka tapauksessa!
    Selän takana puhuminen on kamalaa. Paitsi jos se on tuollaista kuin teillä. Tuohan on mahtavaa! Voisikin joskus kokeilla. Olisi erittäin terveellistä porukalla miettiä, mitä kaikkea HYVÄÄ työkavereista löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla sitä selän takana puhumista! Ja mitä tulee tähtikukkiin... JOS lukee ohjetta Oikein ja vielä NOUDATTAA sitä, on mahdollista saada aikaan myös kuusisakarainen luomus ;)

      Poista
  2. Kukaan ei huomaisi virhettä, jos et olisi kertonut. Virheet tekevät käsitöistä persoonallisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakas aviomieheni muistutti mua myös siitä, että viisisakarainen on Turkin tähti. Kohtaloko? Mutta voisi sitä ohjetta noudattaa, liika oikominen ohjeessa ei hyvää tee...

      Poista
  3. Eihän tuo viisisakarainen ole lainkaan huono, oikein hyvä se on. Mutta hyvä, että nyt sai äidin lisäksi tytärkin joulukukan ;)

    VastaaPoista