Powered By Blogger

perjantai 21. kesäkuuta 2019

Lisää leirielämääHarmittaa tietysti, että se parempi kamera jäi kotiin. Varakamera löytyi repun pohjalta. Sitä tarvittiin ensimmäisen kerran jo kävellessäni leirillelähtöpaikkaan...


Kirjastoon vievät portaat oli maalattu


Yhteisötaideteos oli puhdistettu graffiteista


Sitten olikin aika pakata kamppeet autoihin ja siirtyä kolmeksi päiväksi (välissä kaksi leiriyötä) Koivuniemeen leirille koululaisten kanssa. Vaikka päivä oli yleisesti ottaen lämmin ja aurinkoinen, niin kuinka ollakkaan: uimavalvojavuorollani satoi ja ihan vähän kuului ukkonenkin...Kappas vain!


 Seuraavana aamuna:


Toisin kuin lukeilla olevassa kirjassani minä nukuin hyvin  ❤


Tällä kertaa uimavalvoja ei kastunut sateessa...


Iltakirkko kappelissa oli hieno, nuori viulisti, yksi kynttilä, kertomus jokaisen tärkeydestä...  ❤
Vähän kesäherkkuja  ❤


Illan rauhaa...
Yötä kohti... Hieno leiri meillä taas ❤ Mutta kyllä oli mukava tulla kotiinkin. Lepäämään.


8 kommenttia:

 1. Edellinen kommentti piti poistaa monen kirjoitusvirheen takia. Mitä tästä opin? Lue ensin teksti ennen kuin klikkaat sen näkyviin.
  No siis sama uudestaan kuin poistetussa viestissä: kelpasi tuolla leiriläisten olla, mutta en yhtään ihmettele, että kaipasit jo kodin lepoakin. Vastuu on suuri eikä äänimaailmakaan varmaan sieltä hiljaisimmasta päästä, kun on paljon lapsukaisia koolla. Ihanaa, että tällaisia leirejä järjestetään. Lapsille jää varmasti paljon positiivisia muistoja ja toivottavasti myös Sanan siemen sydämeen itämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääntä ja eloa noissa kullanmuruissa kyllä riittää :) Mutta yöt olivat yllättävänkin rauhallisia. Palautteen perusteella oli mukava leiri, monista asioista tykättiin. Säännöt olivat BUUU. Mutta fiksut ymmärsivät, kun kerroin sääntöjen olevan yksi syy siihen, että leirillä oli niin mukavaa ;) Ja kumpa olisinkin ymmärtänyt levätä... Heti vaan kirpparipöytää täydentämään ja PC-miittiin ja vielä kävellen kotiin -rakot jaloissa ;)

   Poista
 2. Suomen kesä <3 Ihania kuvia olet napsinut. Näyttää oikein rauhan tyyssijalta, vaikka varmasti oli paljon menoa ja meininkiä päivissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana paikka ❤ Ja kyllähän maailmaan ääntä mahtuu... Yöt oli rauhallisia ;)

   Poista