Powered By Blogger

torstai 12. toukokuuta 2016

Sairaslomalaisen viikkokatsaus MAANANTAI

Jos oli selkä eilen pahassa jamassa, vielä kurjemmalta tuntui aamulla, kun yritin sängystä ylös... Mutta noustava oli. Soittelin työterveyteen, sain ajan huomiselle. Hyvä niin, sillä tällaisena päivänä kotoa lähteminen olisi ollut hankalaa. Ei mahdotonta, mutta tosi vaikeaa. 

Postcrossing toi iloa tähänkin aurinkoiseen päivään:


Tämän kortin voitin ...


Pyöräilyviikko menee nyt vähän pipariksi...


...mutta:
Näillä yritän saada selkääni kuntoon......tai no: en ehkä ihan kaikilla näillä! Tuo fillarin ensiapupakkaus on vaan niin suloinen ja viikon teeman mukainen  :)


Tämäkään ei ihmeitä tee... Mutta maistuu!


Nukuin, söin särkylääkettä, Esikoinen levitteli kipugeeliä... Muuta en voinut. 

Mutta Kuopuksen Tanssin päivän näytöstä en ollut valmis jättämään väliin! Kampeuduin autoon, ulisin kaikissa kuopissa ja kurveissa, mutta teatteriin pääsin!


Penkkiin istuminen ja siitä nouseminen olivat hitaita ja kivuliaita, mutta näytös oli niin hieno, että kyllä kannatti! Ihana Kuopus! Ja koko tanssijaporukka!!! TIISTAI

08.10 olin työterveyslääkärin vastaanotolla. Se oli kamalaa! Lääkäri oli hirmuisen tyly, piti minua varmaan jonakin työnvieroksujana... Ikskyysmii: jos katsoo minun potilastietojani, niin enpä ole turhan usein ollut saikulla tai ylipäätään käynyt koko kuhilaisessa. Niin että hoidetaan nyt vaan tämä selkäasia kuntoon!

Sattuuko tämä? Ei. Sattuuko tämä? Ei. Entä tämä? Ei. Tai tämä? Ei. Mikään ei sattunut. Paitsi sitten kun ei tehnyt mitään. Välilevystä ei siis ainakaan ole kysymys. Ja mistä johtuu? Kylmä? Välillisesti kyllä. Huono asento, pitkä matka? Välillisesti kyllä.

Venyttelyä. Lihasrelaksantteja. Vahvempaa särkylääkettä. Kolme päivää sairaslomaa. Noidannuoli.

Ja kuppi kahvia!Ja sitten apteekin kautta postilaatikolle...


...ja lääkitys kohilleen:


Keltaista ruokaa, tietenkin:Pientä piristystä postcrossingista:


Lääkkeet turruttivat, nukuttivat... Päikkäreitä otin pitkin päivää. Illalla soi ovikello: Foreverit saapuivat!Illalla katselin Euroviisujen I semifinaalia ja kävi niin kuin jo alusta asti ennustin: Suomi ei päässyt finaaliin. Paljon hyviä biisejä on mukana, erittäin hyvä show tiedossa lauantaina!!!


KESKIVIIKKO

Tuntuu jo paremmalta. Pienessä liikkeessä kotona yritin pysyä mahdollisimman paljon. Esikoisen avustuksella pyykit ja tiskitkin tuli tehtyä ja ruokaa laittelin ja kahvia keittelin... Laitoin ruusukupit pöytään, sillä työkamunen lupasi poiketa


Olin saanut kevätlahjoja töistä, ja kamunen kävi toimittamassa ne minulle, sairaslomalaiselle. Ja juotiin nopeat kupit kahvia!

TORSTAI

Uskaltaako sen nyt ääneen sanoa: alan olla kunnossa! Rauhallisesti otin silti vielä tämänkin päivän. Kaikessa rauhassa keittelin päiväkahvitTämähän on siis se Virpin lahjakahvi!Tummahan tämä on...


Maitovaahtoa päälle ja Wiener Nougaata kaveriksi...Nyt on kuvattu tarpeeksi. Nyt saa nauttia kupin kahvia!

Sellainen viikkokatsaus. Huomenna aoion olla jälleen täydessä terässä ja työkunnossa (yöksi vielä vähän nappia naamaan...)

Ja tästä hetkestä on enää vajaa tunti siihen, kun pääsen jälleen nauttimaan viisutunnelmista!
4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja ja kauniita herkkuhetkiä mahtui onneksi saikkuviikkoosi. Onneksi selkä on jo parempi!

  VastaaPoista
 2. Voi, voi, mikä vaivan viikko! :(
  Onneksi oli myös ilonpilkahduksia: kortteja kaukaa maailmalta ja monta kuumaa kuppia kahvia, suloista suklaatiakin.

  Toivottavasti selkäkipu pian hellittää lopullisesti ja pääset jälleen pyörällä töihin. Hyvää, levollista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua sinullekin. Ja selkä on nyt jo lähes normaali.

   Poista