Powered By Blogger

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Minulla kävi vieraita!Hoen tätä jo mantran tavoin, mutta olipa TAAS mukava työpäivä!

Päivä muuttui illaksi, eikä yhtään huonommaksi: sain vieraita! Kahvittelimme tunnin verran niin tiiviisti, että kuvat jäivät kuin jäivätkin ottamatta, vaikka intosin, että ehdottomasti pitäisi kuvata, kun emäntä laittoi pussit pöytään. Arki-ilta ja tutut vieraat  :) Vasta vieraiden lähdettyä ja jo pöydän korjattuani muistin kameran!


Santsikuppi  ;)


Olohuone kylpi vielä ilta-auringossa, joten siirryin sinne kameroineni. Kameroimaan, kuten Esikoinen pienenä sanoi  :)

E & T toivat tullessaan E:n äidin terveisinä kahvipensaan, johon äiti oli askarrellut AIVAN MAHTAVAN kahvinystävän ruukun. Ilahduin tosi kovasti!!!

Filosofiaa ja elämänohjetta kerrakseen:
Nallekin tykkää ja arvostaa itsensä ikäisiä tekstejä  ;)Koska E oli myös edellisten Tupperware-kutsujen ehtoisa emäntä, hän toi tullessaan myös Tupperware ilosanomaa. Esikoiselle ostamani Mittamari...


...ja vieraslahjani, ihana Fashion box:Aurinko laski. Jatkan iltaani kynttilänvalossa. Mutta kyllä oli mukavaa, kun kävi vieraita!


4 kommenttia:

 1. Ihana kukkaruukku!!! Just sopiva kahvin ystävälle.
  Aurinkoista päivää Sinulle (ja monta kuppia kahvia)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukku on mahtava! Aurinkoa sinullekin -ja sopivasti sadetta :)

   Poista
 2. Kyläilykulttuuri on kummasti kadonnut... Ihmisillä on enemmän vapaa-aikaa kuin koskaan ja silti aina kiireempi kuin koskaan ennen. Ja ennen piipahdettiin naapurissa pikaisesti kahvittelemassa, nykyään jokainen kyläily sovitaan tarkasti etukäteen ja "emäntä" stressaa kodin siisteydestä ja tarjottavista...

  Siksi onkin aina juhlahetki, kun joku tulee käymään. :) Joko etukäteen ilmoittamatta tai sitten sovittuna ajankohtana. Kyläilkäämme enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minä esittelin auliisti siistimätöntä kotiani vierailleni :)

   Poista