Powered By Blogger

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Aina voi nauttia enemmänOlipas mukava päivä! Lause, jonka usein lausun ovella tai parkkipaikalla työparilleni. Mukavia työpäiviä tuppaa olemaan harva se päivä!!! Naama naurussa siitä sitten kotiin ja kahvinkeittoon... Aina voi nauttia enemmän:


Tässä olisi ainekset nauttimiseen:


Presidentin vuosikertakahvia 2016, olkaa hyvä!


http://www.paulig.com/tuotteet/presidentti/vuosikertakahvi

"Presidentti Special Blend 2016 on tämän vuoden vuosikertakahvi, jonka makua hallitsevat Miramonten perhetilan hedelmäisen raikkaat Catuai-pavut. Ne kasvavat Costa Rican tuliperäisessä maassa – runsaan sateen ja vuoristoisen ilmaston ympäröiminä."

Tämäkin kahvi tarvitsee:Samaan aikaan toisaalla..."Tämä ainutlaatuinen erikoissekoitus erottuu maullaan ja kruunaa haluamasi hetken."  


Kahvi <3  Keksit <3  Ja sitten vielä uusi lehti...


Mielenkiintoista:Kuulun noiden 16 %:n joukkoon:


Periaatteessa olen tuon 18%:n joukossa, mutta käytännön tasolla ehkä sittenkin tuo 28% kertoo totuuden...


Pidän! 4%:n joukossa tässä. Aloittaminen on joskus vaan hankalaa...


Inhokkini. Tuo 37%:n kanta on minua:


Ja sitten siivoamaan!


Pöh, minä mitään siivonnut... Paistoin lettuja, keitin lisää kahvia ja luin lehteä...Aina voi nauttia enemmän!4 kommenttia:

 1. Pidän siisteydestä, mutta tekisin mieluummin jotain muuta kuin siivoaisin... olen sellainen lusmu. Mutta ikkunanpesu on ihan kivaa, paitsi silloin kun se käy kokopäivätyöstä ja meillä käy. Pitäisi muuttaa pienempään kotiin niin siivottavaakin olisi vähemmän. Tai yksinkertaisesti pitäisi pistää tavaroita kiertoon rivakkaan tahtiin. Turhaa rompetta tahtoo kertyä kaappeihin.

  Nuo letut ja tuo kahvi... ihan tuli vesi kielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse innostuin ikkunanpesusta silloin kun se oikeesti oli työtä: neljänä kesänä muutin Maarianhaminaan kesätöihin hotelliin ja siellä sain aina aloittaa ikkunanpesulla. Niitä oli PALJON! Meillä kotona on vain neljä huonetta, neljä ikkunaa... Helpolla pääsen ;)

   Poista
 2. Minä kyllä siivoaisin, jos tietäisin, että paikat pysyisivät puhtaina tai siisteinä sen jälkeen. Kurinta on, kun sitä täytyy tehä i han ko ko a jan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkee työnsä tuloksen. Melkein koko päivän ajan :)

   Poista