Powered By Blogger

maanantai 26. lokakuuta 2015

26. kirja. Ja kiitos.Lukuhaasteen 26. kirja on Kirja, jossa on taikuutta:

Cecelia Ahern, Suoraan sydämestä 

"Dublinin kaduilla kuljeksii kaksi yksinäistä. Toinen heistä on amerikkalainen professori Justin Hitchcock, joka on saapunut kaupunkiin luennoimaan taiteesta. Päästäkseen kosketuksiin viehättävän lääkärin kanssa avioerosta toipuva Justin suostuu jopa luovuttamaan verta, vaikka pelkkä ajatuskin kammottaa häntä...

Toinen yksinäinen on dublinilainen Joyce Conway. Hän on toipumassa vakavasta onnettomuudesta ja menetyksestä ja avioliittokin on kariutumassa. Sairaalasta päästyään Joycea alkavat vaivata myös oudot unet. Valveillakin hänestä tuntuu kuin hän puhuisi jonkun toisen suulla. Mitä Joycelle oikein on tapahtumassa? 

Hän kaappaa turvallisen kaavamaiseen elämään tottuneen höperön isänsä mukaansa Lontooseen ratkaistakseen arvoituksen... Isä-tytärparivaljakon matka on kommelluksia täynnä. Isä oppii, ettei turvatarkastuksessa pidä huutaa ”Pommi!” ja ettei tv:n antiikkiohjelmaan kannata viedä varastettua tavaraa. Joyce ja Justin puolestaan oppivat, että vaikeistakin muistoista on pystyttävä puhumaan, ennen kuin toisen voi päästää lähelleen."


Lokakuu on lukukuu...


...mutta kovin on hitaasti minun lukupuuhani sujunut...

Kirjan on suomentanut  Terhi Leskinen, kuten melkein kaikka Ahernin kirjat. Toimiva pari!


Kirjan alkuperäinen nimi kertoo kirjasta mielestäni paremmin...


Tänään alkoi hyvien sanojen viikko. Itse valitsin tämän päivän hyväksi sanaksi KIITOS. Siitä lukunäyte Ahernin malliin:
Tässä puolestaan kuvaus luku... lokakuusta:
Ja kahvia tietenkin myös:Kiitos kirjasta, Cecelia Ahern!Ja jos vielä ihmettelet, että miten niin kirjassa on taikaa, niin voinhan tämän verran paljastaa: aika taianomaista on saada oheistuotteena muistoja verensiirron yhteydessä ;) 


Kahvi melkein ehti kylmenemään...


...mutta hyvää oli...


...kuten myös kirja!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti