Powered By Blogger

tiistai 30. joulukuuta 2014

364. kuppi



Nokka vuotaen, lumipyryssä vastatuuleen mutta valot vilkkumatta painelin töihin. 8 tuntia ihan yksin. Ja kaksi kuppia kahvia, omasta kupista.

Nescaféta keittelin, kun kerran ei ollut muita kahvinjuojia




Santsikuppi



Ja kotimatkalla paukkuivat taas raketit...

Sen verran kehno olo taas, että iltajuomaksi Finrexiniä, kiitos!


4 kommenttia:

  1. Voi ei, ei taas flunssaa! :( Toivottavasti tokenet pian!

    Onpa sinulla ihana kynäpenaali! Tuollaista minulle ei ole ;) mutta voisi olla, jos olisin tuollaiseen ihanuuteen joskus törmännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töihin kuitenkin tokenin vielä vuoden viimeisenä päivänä. Yöllä en saanut nukuttua, mutta nyt olo tuntuu jo paljon paremmalta.

      Paikallisesta lelukauppaihanuudesta nimeltä Pienikamari olen tuon penaalin jokunen vuosi sitten hankkinut, oli ihan mun näköinen. Onpa ihme, ettei sulla ole...

      Poista
  2. Apuaaa, kohta on jo täynnä 365 kuppia. Kiitos ihanasta blogista ja kaikesta kivasta mitä täältä on nähnyt ja oppinut. Oot huippu ja niin on sun perheesikin, kun yhdessä teette kaikkea hauskaa ja vaikka mitä. Santsikuppeja odotellessa :) Ihanaa ensi vuotta!

    t. Elinaffi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää loppuvuotta sulle (9 h) ja Mahdottoman hyvää vuotta 2015!!!

      Voi kiitos sulle kauniista ajatuksistasi ja sanoistasi! Itsestäni en tiedä, mutta perheeni on ihana, joka päivä heistä saan olla iloinen ja kiitollinen. Vielä jonkin aikaa varmaankin tehdään asioita neljästään, kunnes nuoriso haluaa omille teilleen. Jokainen yhteinen tekeminen on iso ilo!

      Santsikuppia saattaa olla luvassa...

      Poista