Powered By Blogger

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

355. kuppiTUOMAANPÄIVÄ

Joulukuun 21. päivänä "Hyvä Tuomas joulun tuopi". Kaiken ulkonaisen piti olla valmiina, kun Tuomas saapui. Hämeessä ja Uudellamaalla asia ilmaistiin sanonnalla: "Tuomaasta housut naulaan ja alkaa joulurauha."Ihan eivät vielä jouda housut naulaan...


NELJÄS ADVENTTI

Nyt syttyy neljäs kynttilä,
jo joulu sarastaa.
Me odotamme Jeesusta,
hän kaikki pelastaa.


 
Viimeinenkin adventtiherkkupurkki avattiin


Aamukahvit join tänään Esikoisen joulumukista ;)

Iltapäivällä laitoin hetkeksi housut naulaan... ja toppahousut jalkaan ja pyöräilin Taulumäen kirkkoon
 Konsertissa esiintyi Vox Aurea-kuoro, jossa mm. kummityttöni laulaa

 


Yhdessä Kolmekuutosten kanssa
 


 

Kotona piti ottaa vielä housut naulasta ja jatkaa hommia. Esikoinen oli silittänyt verhot (tänä vuonna on niin uudet verhokapat, ettei tarvitse kaikkea jouluverhota) ja liinat. Keittiö sai jouluisen kapan ja punaiset istuintyynyt.

Jos olet saanut minulta paketin, etkä vielä ole sitä avannut, niin nyt on paras lopettaa lukeminen, sillä seuraava kuvakimara sisältää juonipaljastuksia...

Muistatko 309. kupin tuunailuni ja salaperäisen korin?


Muistatko 320. kupin paketit?Työkaverit saivat tänä vuonna minulta pyyhkeitä...
 
Omat pyyhkeeni pääsivät myös käyttöön, kun sain kylppärin siivottua
 


Neljännen adventin ja Tuomaanpäivän iltana housut oli laitettu naulaan ja istuin iltakahville...
 

Kahvi oli kardemumma-kaneli-joulkahvia -HERKKUA!
 

Adventtilyhtyjen valossa keskityin Vince Vaughn-joululeffakimaraan.  Jos vertailla pitää näitä melko erilaisia leffoja, niin Joulupukki ja sen veli vie voiton.

Fred Claus, komedia vuodelta 2007, ohjaus David Dobkin.

Tätä tarinaa et ole aiemmin kuullut: hulvaton ja koskettava komedia Fred Clausista, joulupukin veljestä - ja täydestä vastakohdasta. Pyhän joulupukin varjossa kasvaneesta Fredistä on tullut murjottaja, joka on menettänyt uskonsa jouluun. Sitten, eräänä maagisena joulukuuna, Fred lentää pohjoiseen (ensimmäisessä poroluokassa) ja saa selville, että hänen veljensä on pulassa. Juonitteleva kannattavuusekspertti aikoo nimittäin sulkea joulun ikuisiksi ajoiksi. Odotettavissa on reen täydeltä hauskaa, kun Fred auttaa pelastamaan joulun ja oivaltaa perheen tärkeyden uudelleen.Vince Vaughn, Paul Giamatti, Miranda Richardson, Rachel Weisz, Kathy Bates, Kevin Spacey ja monet muut ovat mukana tässä joulunajan hupailussa.

Four Christmases, komedia vuodelta 2009, ohjaus Seth Gordon

Herkullinen komedia onnellisesti yhdessä olevista Katesta (Reese Witherspoon) ja Bradistä (Vince Vaughn), jotka aikovat paeta joulun pakkosukulointia Fidži-saarten paratiisimaisemiin. Sattuma puuttuu peliin, ja pariskunnan on pakko suunnata vuoronperään molempien eronneiden vanhempien luokse juhlapyhien viettoon. Toinen toistaan omalaatuisemmat kohtaamiset saavat ennen pitkää myös Katen ja Bradin keskinäisen kemian kiehumaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti