Powered By Blogger

lauantai 15. maaliskuuta 2014

74.kuppiLuovaa työtä, laatikoita ja leffa

Heti aamukahvilla, vielä hämärissä, aloitin luovan työni: 70 silmukkaa.

Aamukahvikuppini on Arabiaa, Keskisuomalaiselle tehty muki. Sain nämä uutismukit palkintona pyöräilyviikon valokuvauskilpailusta. Sitten katse lankakoriin...Luova työ on nyt tehty!

Aamukahvit juotu ja neule aloitettu.Tästä lähti tämä ajatus: pian saamme uudet lattiat...
Sohville on tilattu verhoilu ja ajattelin tehdä pikkuhiljaa muutaman sohvatyynyn. Olen kehno käsitöissä, teen verkkaiseen tahtiin, kiirettä tai dedlainia ei ole... Yleensä neulon aina oikein, mutta nyt pääsen näyttämään, että kyllä minulta sujuu nurja silmukkakin :)


Kahvin ja kutimen kanssa killistellessä ehti aurinkokin ruveta paistamaan suoraa keittiöön. Siitähän pelargonit tykkää!!!Ja kun laatikot alkoivat vilisemään silmissä, oli aika pitää leffan mittainen tauko. Hassua, että tämä on blogissani ensimmäinen maininta elokuvista, vaikka katson niitä tosi usein...

Tänään katsoin Empulta lainaamani Roberto Benignin elokuvan KAUNIS ELÄMÄ (La vita è bella). Kaunis, hauska, surullinen. Joka kerta.

2 kommenttia:

  1. Wau mitkä kupit! Olit varmaan tosi iloinen voitostasi! :) Ja noista tyynynpäällisistä tulee varmasti hienot! Tsemppiä tekemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnesta soikeena kupeista! Löytyivät kaappia tyhjentäessä, edelleen paketissa. Kyllä ne tyynynpäälliset tänäänkin vähän matkaa jatkuivat ;)

      Poista