Powered By Blogger

perjantai 7. maaliskuuta 2014

66.kuppi


66 on minun numeroni ;)

Kolme päivää nutrattuani ja sitä myöten saatua oloni turvonneesta tilasta, halusin tänään syödä jo ruokaa. Vapaapäivä houkutti viettämään aikaa makuuhuoneessa ensin nukkuen, sitten lukien ja kahvitellen ja loppupäivän kaappeja tyhjennellen.

Tykkään tosi paljon Elizabeth Gilbertin "EAT PRAY LOVE -Omaa tietä etsimässä" kirjasta ja jos mahdollista vielä enemmän siitä tehdystä elokuvasta. Olen lukenut kirjan monta kertaa. Tuntui luontevalta hankkia myös kirja, joka mainostaa olevansa bestsellerin romanttinen jatko.

"TAHDONKO? Kuinka päädyin naimisiin" on ollut lukeilla jo jonkin aikaa ja etenee hitaasti. Sen sijaan, että se olisi romanttinen seikkailuromaani, kuten kannen perusteella oletin, se onkin enemmän tietokirja avioliitosta. Ei ollenkaan tarpeeksi viihdyttävä minun makuuni.


Alkuperäinen on parempi kuin pussillinen jatko-osia!
Kahvihetkessäni palvelivat Kermansaven Pupuliini-astiat.Puolilta päivin kömmin kammarista ja olin valmis hoitamaan yhden jos toisenkin asian... Nyt on tilattu verhoilu sohville, saa nähdä kumpi ehtii ensin valmiiksi, remontti vai sohvat...

Samalla piipahdettiin Ukon kanssa kahvilla:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti