Powered By Blogger

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

53.kuppi


Huikee idis ja toteutuneita haaveita

Kun Esikoinen lähti viikoksi Rukalle, päätettiin miehen kanssa lähteä viikonlopuksi Helsinkiin Kuopus mukanamme. Huikee idis!

Muistatko 3.kupin? Lukuhetkeni lopussa kerron toivelistallani olevista paikoista, joissa haluaisin käydä... Siellä on Big Benin ja Colosseumin lisäksi Lauttaseeren sillan kupeessa sijaitseva Mutteri kahvila. Sinne pääsin tänään!!!

http://www.cafemutteri.fi/ 

Kylmästä lämpimään...


Paikka löytyi pienestä kahvilasta vielä kolmelle!


Mitä saisi olla?

Kuopuksen kaakao


Hetkisen kuluttua...


Mutterista poistui onnellisia ihmisiä :)Kuopus halusi shoppailemaan ja mehän mentiin! Ja kun aikamme oli kierrelty kauppoja Forumissa ja Kampissa ja piipahdettu Stockmannilla, niin nälkähän siinä touhussa tuli! Matkalla ravintolaan törmäsimme tähän kuuluisaan katusoittajaan:

http://bottles4music.com/home1
http://bottles4music.com/street-video
Ja eikun syömään!
Niin hyvää kuin Amarillon Chicken Burrito olikin, niin vielä oli tilaa jälkiruualle!

Muistatko 43. kupin? Tällä reissulla pääsin lähemmäs unelmaani Starbucks-kupista... Starbucksille mentiin, jonotettiin pitkä ja nopeasti etenevä jono, ostettiin muki (mutta ei minulle) ja minä sain laktoosittoman piparminttulatten! Seurueessani juotiin myös normilattea sekä Caramel Frappuchinoa :)
Täällä se on muki vielä piilossa...Helsingissä alkoi hämärtää, oli aika lähteä hotelliin...Putouksen jälkeen oli aika painaa pää tyynyyn...

What a day!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti