Powered By Blogger

torstai 6. helmikuuta 2014

36.kuppiMuisto

Ja mitä hankinkaan muistoksi Seinäjoelta? Saa yrittää arvailla, mutta veikkaan, että ei sitä kukaan voi keksiä. En olisi itsekään arvannut...

Aamukahvista ei ole kuvaa, mutta aamiaisella se tapahtui: Hammas hajosi! Jos olisin ollut Serbiassa, niin olisin varmaan antanut olla ja odottanut, mutta nyt olin Seinäjoella. Aamukahvit nieleskeltyäni marssin respaan ja kysyin avuliaalta nuorelta naiselta, josko hänellä oli tietoa hammaslääkäristä. Olihan hänellä, sen arvasi jo kauniista hymystä :) Respan nuori nainen ehdotti omaa hammaslääkäriään ja etsi netistä yhteystiedot. Kiitos!

Huoneeseen päästyäni soitin heti valtakunnalliseen ajanvarausnumeroon ja sain kuulla, että puhelu nauhoitetaan. Unohdin sen ja nyt heillä on siellä hauska nauha naurettavana... Aikoja Seinäjoelle oli kuulemma huonosti saatavilla, vain yksi puolen tunnin päästä... "OTAN SEN!!!" Kiitos!

Työkaverin kanssa kipastiin lähellä olevalle vastaanotolle vartissa ja otin koko hoidon: palvelun, puudutuksen ja paikkauksen. Nyt minulla on 200 euron hammas (miinus kela-korvaus). Siinä minun muistoni Seinäjoelta! Arvasitko?

Kuola valui suupielestä ja hymyilin kuin Lauri Tähkä, mutta lounaan sain syötyä purematta kieleeni. Päälle makoisat kahvit suklaan kanssa.Päivä jatkui mielenkiintoisen ohjelman / työskentelyn merkeissä ja päiväkahviin mennessä olin jo saanut naamani takaisin.

Mutta mitä? Ei Runebergin torttua? No, kakkukahvit saatiin kuitenkin.


Illalla meillä oli juhlat ja syötiin juhla-ateria. Kuvasin tietenkin pääruuan:


Paluumatkalla hotelliin... Väläys tulevasta...

2 kommenttia: