Powered By Blogger

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Maalasin mustaa, tuli valkoista...
Nyt vähän hammasasiaa...


Minun alaetuhampaani ovat epäjärjestyksessä ja takimmaiset niistä tuppaavat aina kellastumaan. Halusin kokeilla valkaista hampaani ilman kemikaaleja.


Here we go!


Black & White-hampaidenvalkaisija on loistava tuote ilman turhia kemikaaleja!
Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Huikean suosion saavuttaneella Black & White-hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti ja ihan ilman kemikaaleja. Black & White-hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Tuote sisältää pelkkää aktiivihiiltä, eikä siinä ole mukana muita aineita. Hampaidenvalkaisijan teho perustuu siis aktiivihiilen ominaisuuksiin. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta. Riittoisasta purkista riittää noin 90 käyttökertaan.

Käyttöohje: Harjaa hampaasi puhtaaksi normaalilla hammastahnalla, huuhtele. Kostuta hammasharja jauheeseen, ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni koko ajan. Huuhtele suu huolellisesti. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen.
 Silminnähden tehosi heti ensipesulla!


Sitten vielä hammasharja vaihtoon ja uusi vihloville hampaille sopiva tahna käyttöön


Hymyillään :)


6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Pitääpä testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vain olinko epäluuloinen: miten mustalla voi saada valkoista? Mutta toimi. En ole päässyt kysymään suun hoidon ammattilaisilta, mitä he tuosta ajattelevat. Kemikaaleja eivät ainakaan suosittele.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, varmasti hyvä tuote! Tällaiset hellävaraiset hoidot ovat loistavia ilman kovia kemikaaleja! Leppoisaa palmusunnuntai-iltaa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan sisällä kemikaaleja. Toki tuokin hankaa... En tiedä, voiko tuota kovin usein käyttää...

   Poista
 3. No nyt tuli oiva vinkki! Tätä testaan taatusti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä aion käyttää jatkossakin, ellei sitten tule suuhygienistiltä sapiskaa :D

   Poista