Powered By Blogger

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

100 tapaa uudistua ja kukoistaa ★8★



2.2.2019  PIDÄ PÄIVÄKIRJAA

Vuosikaudet... ei: vuosikymmenet pidin päiväkirjaa säännöllisesti. Nykyään yritän kirjoitella reissuilta päiväkirjaa. Aina ei ehdi... Mutta koska sain viestin, että 2.2. 0n järjestyksessään jo kolmas SUOMALAISEN PÄIVÄ, niin tottahan toki lauantailta oli kirjoitettava päiväkirjaa  ❤





Päivän tehtävä: "Ota vihkonen ja kirjaa ylös päivän tapahtumia, niin huippuhetkiä kuin huonompiakin sattumuksia." Sen tein!



Näin kukoistin lauantaina  ★★★★★★★★


6 kommenttia:

  1. Mä täytän sellaista vuosipäiväkirjaa itselle ja tytöille, missä näkyy aina edellisten vuosien samat päivämäärät. Ajattelin lopettaa alakoulun loppumiseen, mutta olihan se jatkettava vielä sen jälkeenkin... Kolmessa päiväkirjassa on hommaa, mutta eihän sen tekstin tarvitse aina niin pitkä olla. Saa nähdä milloin maltan lopettaa. Sitten kun en enää tiedä mitä teini on milloinkin tehnyt :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana idea ❤ Mutta joo, teini-ikäisten tekemisistä on kyllä vaikea olla perillä...
      Minä kirjoittelin aikoinaan tytöille reissupäiväkirjoja matkoillamme. Kolme päiväkirjaa per reissu. Oli siinäkin hommaa...

      Poista
  2. Uteliaisuuttani googletin kirjan - 100 tapaa uudistua ja kukoistaa-. Kiinnostava kirja, onko siinä kenties jotain päiväkirjan kirjoittamisesta?
    Minä eole koskaan pitänyt varsinaisesti päiväkirjaa, mutta osallistunut 2 kertaa tähän Suomalaisen päivä - kirjoittamiseen. Kirjoitan myös muihin Kirjallisuuden seuran aiheisiin, joista kerätään kirjoituksia arkistoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kirja sanoo olevansa "tiekartta tietoisempaan elämään, auttaa ravistelemaan luutuneita tapoja, uskomuksia, ajattelua ja arkipäivän askareita..." koska "elämän ei pidä olla pelkkää pärjäämistä, vaan ihmisen kuuluu kukoistaa!"

      Kirjassa on todellakin 100 keinoa uudistumiseen & kukoistamiseen, "Pidä päiväkirjaa" on yksi sadasta, numero 25, ja siinä viritellään unohtunutta tai kenties koskaan alkamatonta tapaa kirjoittaa päiväkirjaa ja sitä kautta purkaa päivän tapahtumia systemaattisesti. Ja kun vertailee saman päivän ajatuksia / tapahtumia vuoden takaa... Voi hähdä missä mennään nyt.

      Itselläni on tapa lukea tuosta kirjasta aina yksi luku per päivä silloin tällöin. Ja kukoistaa :)

      Poista
  3. Hyvä,hyvä! Kirjasit 2.2.19 tapahtumat suomalaisen (omaan) muistiin. <3

    VastaaPoista