Powered By Blogger

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Alkuviikon asioitaMAANANTAINA

Kuljeskelin kahden työpaikan välillä viikonloppukamusieni kanssa. Kolme kuppia kahvia, ei yhtään kuvaa. Sensijaan laitan kuvan pihapuusta:


Keskustassa on uusi kirppari, MARU second hand  

https://www.facebook.com/marusecondhand

Päivän hyvä työni oli tämä neule:


Täydellinen konfismekkoni kaveriksi, sillä kirkossa on viileää ja sääkin voi yllättää. Tavallisesti en maksaisi 10 € kirpparivaattesta, mutta tällä kertaa tunsin tehneeni hyvät kaupat. Marussa ei myydä alle 5 € vaatteita ja kaikki vaatteet ovat laadukkaita, sesongin mukaisia, hyväkuntoisia ja nykyaikaisia. Siksi.TIISTAI

Yksinäinen päivä töissä, siinä kolmannessa työpisteessä, jossa ei ole ketään muita... Pesin, puunasin, siivosin, järjestin, hyllytin, mapitin, kierrätin jne. Oli aikaa ajatella, mm. työssäjaksamista. Kahvit kulkivat mukana termarissa.
Aurinkoisella parvekkeella näyttää tänään tältä. Vain lähikuvia kukista, ei vielä tilaa pöydälle ja tuoleille...
Varsinainen päivän kuppi on tämä kupillinen orvokkeja:

KESKIVIIKKO

Tämän päivän työskentelin entisessä työpisteessäni, entisen työparini kanssa. Työt liittyivät tänään jollakin tavalla kukkiin...

Kuppini on tallella, tosin kuvan otto hetkellä jo tyhjä...


Mukavasti on viikko alkanut, vähän hiljaista on kotioloissa, kun Esikoinen on töissä leirillä ja Kuopus palailee rippileiriltään Virosta vasta ensi yönä. Ukon kansa juotiin pullakahvit cittarireissun päälle.
2 kommenttia: