Powered By Blogger

lauantai 4. tammikuuta 2014

4.kuppi

Aamukahdeksalta olin jo liikkeellä, mutta aamukahvini sain vasta 10:n jälkeen, kun työkavereiden kanssa ehdittiin IKEAn aamiaiselle.

Kahvi oli vahvaa ja kitkerää, mutta minähän juon kahvini runsaalla maidolla. Hyvin maistui!

"UTZ-sertifioitu kahvi
Tarjoamme ja myymme vain sellaista kahvia, joka on saanut UTZ Certified -sertifioinnin riippumattomalta ja voittoa tavoittelemattomalta järjestöltä. Tämä järjestö vastaa maailman laajimmasta ja nopeimmin kasvavasta vastuullisesti tuotetun kahvin sertifiointiohjelmasta. Haluamme työntekijöidemme ja asiakkaidemme tietävän, että heidän juomansa kahvi on tuotettu ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. UTZ-sertifiointijärjestelmä tarkastelee kestävää kehitystä sekä ihmisten ja ympäristön että hyvien kaupankäyntitapojen kannalta"
http://www.ikea.com/ms/fi_FI/about_ikea/our_responsibility/food_safety/utz_certified_coffee.html

Minä innostun aina matkustamisesta. Joskus matkat ovat viikkokausia kestäviä kiertomatkoja ja toisinaan päivän retkiä. Tänään IKEAan. Aamulla en vielä tiennyt, olimmeko menossa Kuopioon vai Tampereelle, mutta onneksi kuski tiesi. Tampereelle mentiin. Tärkein asia, jonka halusin tällä reissulla ostaa oli aamiainen. Ja sen sain. Heräteostoksia tein vain harkiten ja parilla kympillä selvisin koko reissussta.

Paluumatkalla hankin santsikuppini ABC:ltä. Sieltä saa nykyään hienoa ja täyteläistä Pauligin Juhla Mokka- kahvia. Santsimuki oli nautinto. 

Ja päivä oli mukava, kiitos kamut!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti