torstai 3. elokuuta 2017

KeltaistaNiinpä niin. Migreeni löysi minut jälleen lauantai-iltana ja jatkoi vierailuaan koko sunnuntain ja pitkälle maanantai-iltapäivään asti. Meni siinä sitten viimeinen lomapäivä ja ensimmäinen työpäiväkin... Maanantai-iltana istuskelin varovaisesti parvekkeella keltaisten ruokieni kanssa ja sain todeta myös keltaisten kukkien alkaneen kukkia...

Siinä se nyt kukkii...


...vähän rapainen suikeroalpini <3


Keltaista iloa :)8 kommenttia:

 1. Loman loppuminen sen migreenin varmasti laukaisi...itse olen migreenipotilas ja juuri tuollaiset tilanteet sen laukaisee. Vaikka eihän se ole ainut tilanne. Tuntuu, että aina löytyy lisää aiheuttajia vaikka lapsesta asti olenkin siitä kärsinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aiheuttajia löytyy aina, vaikka välttää saunomista, alkoholia, väsymystä... Takaraivossa stressaa, vaikkei yritä... Ja yhteys matkapahoinvointiin on ilmeinen. Silti aion jatkaa matkustelua autolla ja bussilla ja laivalla ja... Voi miten onkaan taas ihmisen hyvä olla, kun mistään ei oo kipeä :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanat keltaiset kukat ja ruuat, mutta migreenistä en tykkää! :(

  VastaaPoista
 3. Keltainen piristää päivää.
  Ja onneksi sait taas selätetyksi migreenin. Sen vaivan kanssa ei ole helppo elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaisesta väristä saan päänsärkyä ja jopa migreenin. Tämmöisinä pieninä läikkinä ok. Ja toipilaana aina keltaista ruokaa ;)

   Poista
 4. Kerroin tytöille näistä sun (pysyit nimettömänä) sairaspäivien keltaisista ruoista, ihmettelivät sitä kovin ja ehdottivat erilaisia ruokia, mitä ehkä pystyt syömään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksivätköhän jotain, mitä itselle ei ole tullut mieleen...? Mulla on jaffa tai fanta, paahtoleipä, juusto, banaani, appelsiini, mandariini, paistettu kananmuna, keltaiset kakut ja keksit, monet piltit. Ja kahvi keltaisesta kupista ;)

   Poista