Powered By Blogger

perjantai 4. huhtikuuta 2014

94.kuppi



Ohi on!

Työpäivä onnellisesti takana. Kokouksia, palavereja, suunnittelua, harjoituksia ja aika monta kuppia kahvia... Muutaman kerroksen verran neulekin eteni työpäivän kuluessa.

Kirpparikin osui matkan varrelle ja löytyihän sieltä yksi kirja kevyttä matkalukemista: Lainakengissä.




Ohi on myös remontti! Tänään pääsin omaan kotiin pesemään ikkunoita, pyyhkimään pintoja ja putsailemaan paikkoja. Huomenna päästään kantamaan tavaroita oikeisiin huoneisiin. Laatikot olen päättänyt purkaa pikkuhiljaa harkiten ja ajan kanssa: karsinta on käynnissä. Toinen kirpputoriviikko tulee vielä ennen kesää...


Oma keittiö:



Oma olohuone:


Molemmat makuuhuoneet ovat vielä toistaiseksi täynnä tavaraa, mutta huomenna ne sieltä esiin kaivetaan.



4 kommenttia:

  1. Onnea omaan kotiin pääsystä! Kivahan sitä on sisustaa ja tavaroita purkaa kun on paikat kunnossa ja uusi ja kaunis keittiö ja kamaritkin! Tuonne keittiön nurkkaan sopii just passelisti sulle kahvikone jotta pääset testailemaan erikoiskahveja :) --perästä kuuluu - siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään keittiössä on "hiukan enemmän tavaraa"... Mutta toki sinne kahvikoneen kokoinen kolo pian raivataan ;) Ja vähänkö pinkki Tupperware termarini näyttää hyvältä tummilla pinnoilla!

      Poista
  2. Kyllä kelpaa uudessa kyökissä kokkailla! Hyvältä näyttää sekä keittiö että kammarit. Onnea uusittuun kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiitos sekä MarLi että Virpi!!!

      Nyt ei tee mieli minnekkään... Töissä on kai kuitenkin käytävä, vaikka kotona näyttääkin uudelta ja kivalta... Nyt kun vielä saan tavarat paikoilleen...

      Poista