Powered By Blogger

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Sydämen ääntä ei voi unohtaa



Jälleen yksi lukuelämys ❤

OSA  1


Tärkeät ensimmäiset sanat:


OSA 2


Eräänä aamuna...




Vähän kahvia...






Kahvi loppui, luen vielä vähän...




...ja lopetan tähän



OSA 3

Yhtenä iltapäivänä...



OSA 4

Kerran vielä...


Tässä kohtaa takauma Sendkerin ensimmäiseen kirjaan 



Sydämen ääntä ei voi unohtaa jatkaa siitä, mihin 10 vuotta sitten Sydämenlyönneissä ikuisuus jäi...

"Huolimatta menestyksekkäästä juristin urastaan New Yorkissa Julia Win on kyllästynyt elämäänsä. Päivät ovat täynnä töitä ja kiirettä, kunnes eräänä päivänä Julia kuulee äänen, joka esittää hänelle yksinkertaiset kysymykset: Miksi sinä elät yksin? Kuka sinä olet?

Julia matkustaa isänsä kotimaahan Burmaan etsimään itseään ja onneaan. Hän kuulee siellä tarinan burmalaisesta äidistä, jonka täytyi sisällissodan aikana tehdä kauhistuttava valinta kahden poikansa välillä. Molemmat naiset joutuvat kulkemaan kauas etsiessään elämän tarkoitusta, ja matkan varrella he kohtaavat sydänsuruja, menetyksiä ja rakkautta.

Lumoava, itsenäinen jatko-osa suositulle Sydämenlyönneissä ikuisuus -romaanille kertoo ihmisen halusta löytää taito elää tässä hetkessä sekä ikuisen rakkauden etsimisestä. Itämaista mystiikkaa huokuva tarina vie lukijan trooppiseen Burmaan ja sen kauneuden ja kauheuden keskelle."



Loppua kohti yritin arvailla...





...onneksi arvasin kaiken pieleen...


Tämä on siis näitä kahteen kertaan käännettyjä...


Mutta että siis: Jos nämä Sendkerin jo kannesta alkaen kauniit (tarinaltaan välillä hyvinkin kamalat) kirjat on vielä lukematta, niin kipin kapin kirjahyllyä kohti ❤

Sendkerin seuraavaa kirjaa odotellessa...


2 kommenttia:

  1. Oi, jälleen niin kauniit kuvat, että jo ne houkuttelevat tarttumaan näihin kirjoihin. Eli molemmat vielä toistaiseksi lukemattomien kirjojen lukulistallani. Mutta kiitos, että vinkkasit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nosta ihan listan kärkeen, et tule pettymään ❤ Hyviä lukuhetkiä Sendkerin seurassa. Omat kirjani lähtevät jo kahdelle seuraavalle lukijalle ❤

      Poista