Powered By Blogger

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Lankalauantaina Londonissa



Lankalauantaina en pessyt ja värjännyt talven aikana kehrättyjä lankoja... Sen sijaan kävin Londonissa :)

Tätä päivää olin odottanut. Tuntuu, että edellisestä Antti Tuiskun keikasta on ikuisuus... No, onhan siitä kahdeksan kuukautta!!!


Tällä kertaa olin todella vieraalla maalla ja epämukavuusalueellani, sillä keikka oli Londonissa... Se on ravintola, yökerho, mutta onhan siellä sitten se livetila... Saakohan siellä edes kahvia?


Lauantain sain viettää melko pitkälle yksikseni... Ukko on ulkomailla, Esikoisella ja Kuopuksella on ystäviä. Kahvittelin, puuhastelin, valmistauduin. Minullakin on ystäviä ja yksi niistä tuli kanssani Londoniin!

Lämpömittari näytti jo pakkasasteita, kun olin lähdössä bussilla keskustaan. Kylmä! Keskustassa tavattiin Sirpan kanssa ja käytiin vielä Hesellä syömässä. Sitten lyhyt jonotus Londoniin, liukuportaita ylös ja takit narikkaan. Yhtäkkiä ei tuntunutkaan enää yhtään vieraalta: tanssilattialla oli tilaa ja sinne me menimme! Tanssien aika kului ja ajan kuluessa porukka parketilla lisääntyi. Tunti meni yhdessä hujauksessa ja sitten koitti hetki, jota olin odottanut. Muutama kuva puhukoon puolestaan:










Mahtava keikka, tulipas laulettua ja tanssittua! Keikan jälkeen ei tehnyt mieli kahvia, vaan mehua. Tanssilattian tyhjennyttyä suuntasimme baaritiskille ja pitkä lasillinen tuoremehua meni alas kertaheitolla! Takki narikasta, kävellen taksitolpalle ja sitten taksikyydillä kotiin.

Tällaisen illan jälkeen ei oikein voi muuta kuin hymyillä. Ja hymyillen painaa päänsä tyynyyn.



4 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen peto pisti taas parastaan! Uskon, että oli hyvä keikka ja kiva että mahduitte hyvin tanssimaan!

    VastaaPoista
  2. Siellähän välillä katsotaan suoraan kameraan! Varmaan hieno kokemus, vaikka pitikin mennä epämukavuusalueelle. Vaan mitä sitä ei tekisi, kun kyseessä on suosikin keikka :)

    VastaaPoista