tag:blogger.com,1999:blog-8970743370721693743.post8565344726365635048..comments2023-05-17T17:58:05.187+03:00Comments on 365 kuppia kahvia: Eksoottiset iltakahvitritahttp://www.blogger.com/profile/08094404489766486136noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8970743370721693743.post-61675999408416228182016-01-28T21:51:37.238+02:002016-01-28T21:51:37.238+02:00Noh, noh... Mutta kiitos silti ;)
Muita kieliä en...Noh, noh... Mutta kiitos silti ;)<br /><br />Muita kieliä en hallitse, mutta Turkissa kahvi kannattaa tilata "ORTA" niin silloin siinä on silleen keskipaljon sokeria. "SADE" (lausutaan saade) ois ilman sokeria ja "SEKERLI" on tosimakee. Ja turkkilaisessa kahvissa se sokeri lisätään heti purujen ja kylmän veden kanssa ja keitetään yhteen. Kolmasti kiehauttaen :) Kitkerää sen ei pitäisi olla ollenkaan oikein keitettynä.ritahttps://www.blogger.com/profile/08094404489766486136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8970743370721693743.post-7769003808920072052016-01-28T07:03:13.035+02:002016-01-28T07:03:13.035+02:00Johan oli taas ihan mielettömän hienoja postikortt...Johan oli taas ihan mielettömän hienoja postikorttikuvia tässä postauksessa! Ei kun vain myymään kuvat Kartolle.... ;)<br /><br />Jaa, ilmankos on kovin kitkerältä maistunut paikallinen kahvi Turkissa ja Kreikassa. Olen niitä maistellut ilman sokeria. Tai no... joskus sain kyllä niin imelän juoman, ettei sitä voinut juoda makeuden takia. Se kun oli sokeroitu jo valmiiksi ja tarjoilijan maun mukaan. :)Virpihttps://www.blogger.com/profile/02563710795739798255noreply@blogger.com